Το βουργουνδί είναι η hot απόχρωση της σεζόν -Τα 3 basic χρώματα για το συνδυάσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Το βουργουνδί είναι η hot απόχρωση της σεζόν -Τα 3 basic χρώματα για το συνδυάσεις
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Τρεις εύκολοι συνδυασμοί για να απογειώσεις το burgundy.

Είναι πολύ περίεργο και ταυτόχρονα άκρως ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τον τρόπο που εναλλάσσονται οι χρωματικές παλέτες στη μόδα. Σεζόν τη σεζόν βρισκόμαστε μπροστά σε νέες τάσεις και πλέον και micro trends που «σκάνε» μέσα από τα social media και εμείς καλούμαστε να κάνουμε ένα δικό μας keep or toss. Μετά λοιπόν τον πυρετό του Barbiecore που είχε κάνει το ροζ το νέο μαύρο, περάσαμε πέρυσι στον κατακλυσμό του κόκκινου και φέτος ερχόμαστε να δούμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τον νέο του αντικαταστάτη, το burgundy.

PFW street style: 12 σύνολα για να φορέσεις τις φούστες τώρα όπως οι Γαλλίδες

Paris-str-S25-2194.jpg

Το βουργουνδί είναι μια απόχρωση ανάμεσα στο μπορντό και το κόκκινο και η αναφορά του στο quiet luxury trend είναι μάλλον ξεκάθαρη. Ξεκίνησε πρώτα από τις πασαρέλες, πέρασε στα beauty trends που ορκίζονται στα dark cherry νύχια και χείλη και βρέθηκε στους δρόμους της πόλης.

Paris-str-S25-2723.jpg

Εκτός, όμως, από ένα total burgundy look, που μεταξύ μας είναι σίγουρα και λίγο δύσκολο, οι περισσότερες είχαμε μέχρι πρόσφατα μία αμφιβολία για το πώς να συνδυάσουμε τη συγκεκριμένη απόχρωση. Η απάντηση ήρθε μέσα από το street style του Παρισιού και τα looks που είδαμε από τα Parisian girls.

Paris-str-S25-2964.jpg

Tα 3 basic χρώματα που ταιριάζουν τέλεια με το burgundy.

Caramel latte: Τα δύο πιο επίκαιρα χρώματα της σεζόν μπορούν να φορεθούν μαζί στο ίδιο outfit. Το ίδιο ισχύει για όλα τα neutrals και το σκούρο καφέ της σοκολάτας, που αναδεικνύει υπέροχα τον luxury χαρακτήρα του βουργουνδί.

Paris-str-S25-1148.jpg

Μαύρο: Μπορεί το μαύρο να πάει θεωρητικά με όλα αλλά υπάρχουν και κάποια αμφιλεγόμενα combos με μαύρο, όπως είναι το μαύρο-καφέ, μαύρο-μπλε, μαύρο-burgundy. Και όμως αυτά τα δύο πάνε μια χαρά μαζί και η παρακάτω εικόνα το αποδεικνύει. Μόνο μην το παρακάνεις με τα πολύχρωμα αξεσουάρ σε ένα τέτοιο look.

Paris-str-S25-2657.jpg

Η Δανάη Μπάρκα ξέρει πώς να φορέσει τη τζιν φούστα -Το σχέδιο που ταιριάζει σε όλα τα σώματα

Μπλε: Άλλο ένα combo που είμαι σίγουρη ότι δεν είχες φανταστεί. Και όμως η απόδειξη ακολουθεί στην παρακάτω φωτογραφία. O Tommy Hilfiger ανέδειξε τον συγκεκριμένο συγκεκριμένο συνδυασμό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο designer και ακολούθησε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μιλάνο η Elisabetta Franchi.

Paris-str-S25-3336.jpg
DPG Network