Κανένα σακάκι -Το flannel shirt είναι το πρώτο πανωφόρι που θα χρειαστείς τον Οκτώβριο

Ναταλία Κατσακιώρη

Θέλεις ένα ελαφρύ πανωφόρι για όλα τα casual παντελόνια σου; Hello flannel!

Είναι κάποια συγκεκριμένα items που μας δημιουργούν ένα σωρό συναισθήματα. Αυτά τα αγαπημένα μας ρούχα που είναι σαν να συμμετέχουν στις εμφανίσεις μας και να ταυτίζονται με την προσωπικότητά μας. Το flannel shirt είναι ένα από αυτά. Έχει έναν αμερικάνικο χαρακτήρα -αυτό είναι ξεκάθαρο-, κάτι από το αγορίστικο εφηβικό δωμάτιο του φίλου μας και από τα ρούχα της ανδρικής ντουλάπας που τόσο μας αρέσε να δανειζόμαστε. Μιλάμε στην ουσία για το καρό, μαλακό αυτό πουκάμισο που είναι αρκετά χοντρό για να το πεις overshirt και αρκετά ελαφρύ για να το αποκαλέσεις jacket. Είναι μια κατηγορία από μόνο του και ταιριάζει τέλεια στην ταραγμένη «προσωπικότητα» του φθινοπώρου.

Τα κορυφαία bag trends που είδαμε στο Παρίσι -Εκτός από τη μεγάλη σου shopper

Εννοείται ότι μιλάμε για το ιδανικό item που θα έρθει μαζί σου στις βόλτες σου στην πόλη και τα πρώτα χαλαρά weekends στην πόλη, ενώ τα έχει και κάτι από το αμερικάνικο countryside style που μας αρέσει πολύ για το φθινόπωρο. Το καρό φέτος θα κινηθεί σε αποχρώσεις καφέ, γκρι, μπορντό, μουσταρδί και πράσινου. Οι χοντρές βαμβακερές ποιότητες εξυπηρετούν ιδανικά τις ανάγκες της περιόδου και τα περισσότερα σύνολα με τζιν παντελόνι και wide leg pants, τα οποία αναζητούν ένα επίσης cool πανωφόρι για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Flannel shirt: Το item που απογείωσε η Bottega Veneta.

Το συγκεκριμένο καρό overshirt έκανε κορυφαία τάση ο οίκος Bottega Veneta, που από την πρώτη στιγμή που μας το παρουσίασε στο catwalk το επαναφέρει σταθερά στις συλλογές του. Για την SS25 collection για παράδειγμα είδαμε ένα λίγο πιο μακρύ item σε σκούρο καρό, ενώ για το φετινό φθινόπωρο μας είχε προτείνει φαρδιά ριγέ πουκάμισα αντίστοιχης αισθητικής με matching παντελόνια.

Να έχεις πάντα στο μυαλό σου και όλες τις stylish εναλλακτικές ενός flannel shirt που πιάνουν απόλυτα την αισθητική του. Οι καρό καμπαρντίνες, τα σακάκια, τα ελαφριά jacket σε καρό μοτίβο είναι πάντα μία εξίσου stylish εναλλακτική που ταιριάζει σε αντίστοιχα σύνολα. Παρακάτω θα δεις κάποια παραδείγματα για να υιοθετήσεις και εσύ την τάση.

Το βουργουνδί είναι η hot απόχρωση της σεζόν -Τα 3 basic χρώματα για το συνδυάσεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης