Λευκό πουκάμισο: Το φθινοπωρινό passe par tout ανανεώνεται και έχουμε 5 νέα σχέδια για σένα

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credits: The Style Stalker/launchmetrics.com/spotlight

To κλασικό item της ντουλάπας μας αλλάζει και γίνεται ultra fashionable.

Είναι κάποια συγκεκριμένα ρούχα της ντουλάπας μας που μας κάνουν να νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια κάθε φορά που τα συμπεριλαμβάνουμε σε ένα look μας. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ένα κλασικό τζιν παντελόνι, το αγαπημένο μας φαρδύ πουλόβερ. Ανάμεσά τους μπαίνει αδιαπραγμάτευτα και το λευκό ανδρικό πουκάμισο, ένα item που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τις γυναίκες παρόλο που στην πραγματικότητα είναι ένα ρούχο δάνειο από την ανδρική ντουλάπα. Και αυτό συμβαίνει ίσως γιατί μας δίνει ένα μέσο άμυνας, μία δυναμική πανοπλία μέσα σε έναν κόσμο πλασμένο για άνδρες, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει με έναν ιδιαίτερο τρόπο και τη θηλυκότητα. Μπερδεύτηκες; Κι όμως το λευκό σου πουκάμισο κρύβει όλη αυτή τη σημειολογία. Για αυτό και αξίζει πάντα να επενδύεις σε ένα νέο σχέδιο.

Το σύμβολο των πουλιών στο show της Stella McCartney έκρυβε ένα ισχυρό μήνυμα για τη βιωσιμότητα

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα basics και τα classics και το κατά πόσο αυτά πρέπει να ανανεώνονται κάθε χρόνο. Ναι, φυσικά και έχουμε πάντα ένα λευκό πουκάμισο στην ανδρική, tailored γραμμή στη συλλογή μας, αλλά σύμφωνα με τις τάσεις της κάθε χρονιάς φροντίζουμε να αλλάζουμε λίγο και την αισθητική των βασικών κομματιών της ντουλάπας μας. Και το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή να το κάνεις αυτό για το λευκό σου πουκάμισο. Μιας και μιλάμε για ένα hero piece που δεν έχει εποχή στην πραγματικότητα, σκέψου το σαν μία αγορά επένδυση και κάνε μαζί μας ένα γρήγορο πέρασμα στα νέα trends του φετινού φθινοπώρου.

Τα extra large στοιχεία είναι πάντα καλοδεχούμενα σε μία σεζόν που τα larger than life pieces είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Πάμε λοιπόν για μεγάλους γιακάδες και εντυπωσιακά μανίκια. Αμέσως μετά θα σου έλεγα να επενδύσεις σε ένα romantic item με λεπτομέρειες από φιόγκους ή puffy μανίκια με δαντέλα. Last but not least είναι και τα σχέδια που αρέσουν στους minimal lovers με αρκετά japanese στοιχεία όπως ο mao γιακάς και τα slim fit shapes.

Παρακάτω θα δεις τα πιο επίκαιρα σχέδια της χρονιάς.

Back to 90s: Τα catwalks θέλουν να συνδυάσουμε ξανά τις τσάντες με τα παπούτσια μας

Λευκό πουκάμισο: Τα 5 σχέδια που θα δοκιμάσουμε φέτος.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης