Τα loafers είναι τα sophisticated παπούτσια του φθινοπώρου -4 σχέδια που κάνουν trending τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Τα παπούτσια που θα φορέσουμε τον Οκτώβριο και όλα τα νέα σχέδια που αξίζει να επενδύσεις.

Γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα παπούτσια το φθινόπωρο αλλά και σε κάθε μεταβατική περίοδο θα σου πω εγώ; Γιατί όταν ο καιρός είναι τόσο ιδιαίτερος, με ξαφνικές αλλαγές και μεταβολές, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να καταλήξεις σε ένα άνετο ζευγάρι που δεν θα σε κουράσει και ταυτόχρονα θα ανταποκρίνεται στο στυλ και την αισθητική σου. Προσωπικά είμαι μεγάλη λάτρης των sneakers, αλλά ξέρω πολλές από εσάς που δεν θέλετε να εντάξετε ένα τόσο «athleisure» στοιχείο για τα μέτρα σας στα καθημερινά σας σύνολα.

4 τρόποι να φορέσεις τώρα τα sneakers σου για να πάει καλά η εβδομάδα

Για αυτό και τα loafers είναι το αμέσως επόμενο πιο βολικό flat ζευγάρι που αξίζει να δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Τα 4 loafers που θα φορέσουμε το φετινό φθινόπωρο.

The classic touch: Τα μαύρα, ανδρικά loafers ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Μία αγορά επένδυση που αν μπορεί και να είναι επώνυμη -aka ένα ζευγάρι loafers του οίκου Gucci- θα είναι και ένα item που ίσως περάσει χρόνια μαζί σου.

Suede: Το υλικό star της σεζόν. Ήδη από τον Σεπτέμβριο και κατά τη διάρκεια των fashion weeks είδαμε τα suede και καστόρινα πανωφόρια να πρωταγωνιστούν στα σύνολα των fashion girls και αυτό πέρασε σχεδόν αυτόματα και στα παπούτσια της σεζόν. Κάπως έτσι και τα loafers έγιναν πιο μαλακά και απέκτησαν αυτή τη retro νότα που ταιριάζει τέλεια με τα πρωινά look της σεζόν.

Πλατφόρμες: Ο οίκος Gucci και ο νέος του καλλιτεχνικός διευθυντής Sabato De Sarno είναι οι μεγάλοι υπεύθυνοι για την επιστροφή της συγκεκριμένης τάσης. Τα loafers πλατφόρμες πρωταγωνίστησαν στα τελευταία shows του ιταλικού οίκου και εμείς θα ξεκινήσουμε να φοράμε την τάση από αυτό το φθινόπωρο. Είτε μιλάμε για μονοκόμματες πλατφόρμες είτε για platformed τακούνια.

Maxi τζιν φούστα:Το item που θα αντικαταστήσει το παντελόνι -Δες πώς τη φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Chunky: Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια loafers. Είτε επιλέξεις ένα σχέδιο με μεγάλο τρακτερωτό πάτο, είτε μία πιο προχωρημένη εκδοχή του όπως οι τετράγωνες σόλες brands όπως τo Miista, οι edgy λεπτομέρειες ταιριάζουν πολύ στα loafers και είναι ιδιαίτερα cool στα casual looks μας.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης