Maxi τζιν φούστα:Το item που θα αντικαταστήσει το παντελόνι -Δες πώς τη φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ναταλία Κατσακιώρη
Maxi τζιν φούστα:Το item που θα αντικαταστήσει το παντελόνι -Δες πώς τη φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Θέλεις μια εύκολη εναλλακτική στα παντελόνια σου; Την έχεις!

Εσύ πώς έχεις ξεκινήσει τη νέα σεζόν; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντως μπήκε με φόρα και έκανε εντύπωση σε όλους το πόσο ανανεωμένη και φρέσκια είναι φέτος η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, που έχει ακόμα την ίδια χαρά όταν μας λέει την πρώτη καλημέρα όπως πριν κάποια χρόνια που ξεκίνησε το Happy Day. Και όταν εμείς οι γυναίκες περνάμε μία ωραία περίοδο στη ζωή μας, αυτό αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνισή μας. Η Σταματίνα είναι, λοιπόν, πιο λαμπερή από ποτέ και μας έχει ήδη εντυπωσιάσει με κάποια από τα σύνολα που επέλεξε για την εκπομπή της ήδη μέσα στον πρώτο μήνα.

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στο Παρίσι και συνδύασε το pyjama set της με άνετα sneakers

Γιατί προφανώς και κάθε γυναίκα έχει τα καλά και κακά της σημεία, τα αγαπημένα της trends και τις τάσεις που δεν θα δοκίμαζε ποτέ. Και αυτά τα προσωπικά ναι και όχι που έχουμε απέναντι στις τάσεις είναι και ο καλύτερος τρόπος να χτίσεις τη δική σου αισθητική. Η Σταματίνα ξέρουμε ότι λατρεύει τα mini, είτε είναι φούστα, είτε ένα φόρεμα αλλά φέτος δοκίμασε αρκετά maxi σχέδια και μας αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή στο στυλ της.

https://www.instagram.com/p/DA5bykQMhEf/

Maxi denim skirt: Η καλύτερη εναλλακτική στα παντελόνια.

Από τη μία θέλουμε να φορέσουμε φούστα, από την άλλη δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τα παντελόνια μας. Υπάρχει κάτι ενδιάμεσο που να μας δώσει μια stylish εναλλακτική στα καθημερινά τζιν μας; Η απάντηση είναι ναι και ακούει στο όνομα maxi τζιν φούστα. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα τέλειο καθημερινό σύνολο με σκούρα blue denim φούστα σε ίσια γραμμή και matching μπλε πουκάμισο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο γιακά αλλά και τις μανσέτες.

Photo-shared-by-stam_tsimtsili-on-October-07-2024-tagging-@mourtzi_shoes.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-kai-panwforia..jpg

Είναι δύο items από τη νέα συλλογή του ελληνικού brand Zeus & Δione και τα στοιχεία των μεταξωτών από το Σουφλί με το σπαθωτό τους σχέδιο είναι αυτά που κάνουν το κάθε κομμάτι της collection τους να ξεχωρίζει. Η Σταματίνα ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα με μπαρέτες και ένα απλό beauty look, μαζεύοντας πίσω τα μαλλιά της.

Photo-shared-by-stam_tsimtsili-on-October-07-2024-tagging-@mourtzi_shoes-and-@zeusndione.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-koystoymi-kai-papoytsia-se-stil-slingback..jpg

Οδηγός αγοράς: Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα μεταμορφώσουν τα σύνολά σου -10 άκρως οικονομικά items

Photo-shared-by-stam_tsimtsili-on-October-07-2024-tagging-@zeusndione.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo..jpg

Shop the look:

DPG Network