Pumpkin October! Τα items που θα βάλουν τον μικρό σου φίλο στο mood των ημερών

Πατούλια Κατερίνα
Pumpkin October! Τα items που θα βάλουν τον μικρό σου φίλο στο mood των ημερών

Μια βόλτα στο Golden Hall ήταν αρκετή, φυσικά, για να μπούμε σε κλίμα Halloween με ιδέες deco, party και fashion που θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να χαρούν τον pumpkin October -και όχι μόνο!

Ήρθε η στιγμή για την πιο σημαντική ερώτηση κάθε Οκτωβρίου: Trick or treat; Εμείς σε βάζουμε σε spooky vibe με μια βόλτα στο Golden Hall για να είσαι έτοιμη για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Το Halloween, άλλωστε, μπορεί να σου δώσει το κατάλληλο inspo για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με τα πιο cute αλλά και spooky items που θα δημιουργήσουν φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Πέρα από αυτό, όμως, είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσεις και την γκαρνταρόμπα του παιδιού σου, προετοιμάζοντάς το από νωρίς για τη μέρα που θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε φάρσα ή κέρασμα.

Κρύο, καιρός για jacket και φούτερ!

Ιδέα πρώτη: Το κρύο φέρνει αλλαγές και αγορές στο καθημερινό casual look

Ποιος είπε ότι το μαύρο δεν μπορεί να είναι ιδανικό για τα καθημερινά looks του παιδιού; Συγκεκριμένα, για τις μέρες που το κρύο είναι έντονο, ένα μαύρο puffer jacket με αστέρια, όπως αυτό που επιλέξαμε από το κατάστημα Petit Bateau, αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Petit Bateau, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106813050

Ιδέα δεύτερη: Όταν θέλεις το ιδανικό φούτερ για κάθε περίσταση

Το φούτερ του χειμώνα! Μία από τις πρώτες αγορές της σεζόν είναι το φούτερ, το οποίο το μικρό σου μπορεί να φορέσει κάθε ημέρα. Ένα φούτερ σε μαύρο χρώμα με tie dye elements, λοιπόν, όπως αυτό που βρήκαμε στο κατάστημα Replay, είναι αυτό που χρειάζεται.

Replay, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106852277

Halloween party mode on!

Ιδέα τρίτη: Η πιο ευφάνταστη στολή μεταμφίεσης για το επόμενο Halloween party

Για να πάρει το παιδί το βραβείο καλύτερης μεταμφίεσης στο Halloween party, μπορείς να εξετάσεις την επιλογή της στολής Monster με μπόλικο χρώμα από το κατάστημα Το Γαϊτανάκι.

LPR51878.jpg

Το Γαϊτανάκι, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106206710

Ιδέα τέταρτη: Spooky from head to toes

Για ένα ολοκληρωμένο Halloween (και όχι μόνο) look, δεν χρειάζονται πολλά: Μία ροζ ψηλή κάλτσα με αραχνούλες, όπως αυτή που δοκιμάσαμε στο κατάστημα Happy Socks και θα έχουμε δημιουργήσει το πιο cool spooky look για το παιδί, είτε μιλάμε για καθημερινά outfits είτε για εμφανίσεις σε τρομακτικά parties.

Happy Socks, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ 210 6848102

Και μιας και μιλάμε για αξεσουάρ, το hair styling του Halloween μπορεί να απογειώσει το spooky look. Μια βόλτα στο κατάστημα Dancing Scissors είναι επιβεβλημένη και τα ghosts κλαμεράκια αποτελούν την κατάλληλη «πινελιά» στο spooky look.

Dancing Scissors, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896235

Ιδέα πέμπτη: Αξεσουάρ, δώρα και Halloween διακόσμηση

Αν αγαπάς την πιο τρομακτική εποχή του χρόνου όπως εμείς, θέλεις ποικιλία και ιδέες που εντυπωσιάζουν. Μια βόλτα στο κατάστημα Μουστάκας Toys Signature Store ήταν αρκετή για να εξοπλιστούμε με όλα εκείνα τα τρομακτικά items για τις μεταμφιέσεις των… Halloween εκδηλώσεων που πλησιάζουν.

LPR51865.jpg

Μουστάκας Toys Signature Store, στον 1o όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2107546030, 2107546031

Ποιος είπε ότι η Halloween διακόσμηση είναι μόνο για τον Οκτώβριο;

Η spooky διάθεση μπορεί να παραμένει στον χώρο χωρίς ιστούς αράχνης και καζάνια μαγισσών, χωρίς καν τις κολοκύθες στην πόρτα. Στο κατάστημα Octopus βρήκαμε την πιο cute μαύρη γάτα για να τοποθετείς περιοδικά και εφημερίδες και να ξορκίζεις το κακό το μάτι!

Octopus, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106839465

Τέλος, το Halloween είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επιλέξεις ένα παιχνίδι που θα αφήνει τη φαντασία των παιδιών να ταξιδεύει και να είναι και μέσα στο κλίμα των ημερών. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν, φτιάχνοντας (όλο τον χρόνο) τον αχυρώνα με spooky διάθεση σε αυτό το πρωτότυπο σετ Lego που βρήκαμε στο Lego Store. Το σετ περιλαμβάνει μια μίνι φιγούρα σκελετού, η οποία ζωντανεύει τη μαγεία και ενθαρρύνει τη φαντασία.

Lego Store, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857016

Βρισκόμαστε στα τέλη του Οκτώβρη και αυτό σημαίνει πως εσύ και ο μικρός σου φίλος προετοιμάζεστε για cozy φθινοπωρινές στιγμές και… spooky διάθεση. Όπως κατάλαβες, άλλωστε, ο Οκτώβριος, εκτός των άλλων, είναι ο μήνας του Halloween και δίνει την απαραίτητη έμπνευση για να ανακαλύψεις τα items που θα σας βάλουν στο αντίστοιχο mood.

Στην ερώτηση Trick or treat, λοιπόν, το αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο έχει την απάντηση και εξηγούμαστε!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν με διασκεδαστικές δραστηριότητες στο Halloween Celebration του Golden Hall.

DIGITAL_PR05848_GH_Halloween_GH

Trick or Pic?: Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις και φωτογραφηθείτε στο ξεχωριστό σκηνικό με θέμα το Halloween στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου έως 31/10.

Pumpkin Workshop: Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να σκαλίσουν και να διακοσμήσουν τη δική τους κολοκύθα. Μια ξεχωριστή εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους και θα τους εντάξει στη μαγεία του Halloween!