Είναι η επίσημη γαμήλια δεξίωση εντελώς passé; Τι μπορείς να κάνεις μετά την τελετή;

Πατούλια Κατερίνα
Είναι η επίσημη γαμήλια δεξίωση εντελώς passé; Τι μπορείς να κάνεις μετά την τελετή;

Ούτε δείπνο με καθίμενους, ούτε μεγάλες ροτόντες! Η επίσημη γαμήλια τελετή άλλαξε και στους γάμους του 2025 θα δούμε άλλα trends.

Ο σχεδιασμός των γαμήλιων τελετών εξελίσσεται συνεχώς, από τις τάσεις της χρωματικής παλέτας του γάμου μέχρι το στυλ του γεύματος της γαμήλιας δεξίωσης.

Τελικά, η επίσημη γαμήλια δεξίωση με το γεύμα καθήμενων ανήκει πια στο παρελθόν;

Φαίνεται πως η γαμήλια δεξίωση όπως την γνωρίζαμε ανήκει στο παρελθόν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα βλέπουμε μόνο boho γάμους, τουναντίον, οι γαμήλιες δεξιώσεις παραμένουν λαμπερές.

Αυτό που φροντίζουν τα νέα ζευγάρια είναι ένα στυλ γεύματος που θα καθορίσει πόσο χρόνο μπορούν να περάσουν οι καλεσμένοι στην πίστα και πώς ρέει η ενέργεια σε όλη την εκδήλωση.

Ενώ οι επιλογές φαγητού στις γαμήλιες δεξιώσεις αλλάζει διαρκώς, η πλειονότητα των ζευγαριών εξακολουθούν να διοργανώνουν ένα γαμήλιο δείπνο με κάθε επισημότητα.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι μόνο το 10% περίπου των ζευγαριών επιλέγουν ένα διαφορετικό στυλ δεξίωσης, αλλά φροντίζουν το μέρος που θα επιλέξουν ή το catering, να έχει γρήγορη εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα, αφήνοντας τους καλεσμένους να βγουν στην πίστα το συντομότερο δυνατό.

trends1.jpg

Αυτό που έχει αλλάξει, είναι ο τρόπος καλωσορίσματος και το after πάρτι φαγητό της γαμήλιας δεξίωσης. Εκεί τα ζευγάρια είναι πιθανό να επιλέξουν μια εναλλακτική μορφή σερβιρίσματος.

Εκείνο που έχει ουσία, είναι το να μην είναι passé οι επιλογές των πιάτων, ακόμα κι αν αυτό σερβίρεται ή αν το επιλέγουν οι καλεσμένοι σε μπουφέ.

Tα αγαπημένα πιάτα των ζευγαριών στο προσκήνιο του γαμήλιο δείπνου

wedding2.jpg

Τα ζευγάρια περιλαμβάνουν πια απροσδόκητες αλλαγές στο μενού που δημιουργούν μοναδικές και αξέχαστες γευστικές εμπειρίες για τους καλεσμένους τους. Τα συντριβάνια σοκολάτας, οι δίσκοι αλλαντικών και οι πιατέλες με σούσι είναι μόνο μερικά από τα νέα trends.

Κάτι ακόμα που διαφοροποιεί τα ζευγάρια σήμερα, είναι πως επιλέγουν έξω από τα μενού του χώρου που θα φιλοξενήσει την δεξίωσή τους και ζητούν τα αγαπημένα τους πιάτα.

Τα ζευγάρια θέλουν οι καλεσμένοι τους να απολαμβάνουν το φαγητό που αγαπούν περισσότερο και μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι θα επιλέξουν να σερβιριστεί κάτι που ίσως δεν είναι τόσο παραδοσιακό γάμο.

wedding1.jpg

Τα candy bars θα κλέψουν την παράσταση στον γάμο σου - Εμπνεύσου και stay on trends

DPG Network