Pixie lover! Η Rihanna ακόμα πιο ξανθιά και με φυσικά κοντά μαλλιά

(Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Fenty Hair)

Η Rihanna χωρίς περούκα και extensions, θυμίζει το κορίτσι που γνωρίσαμε στα 90s. 

Η Rihanna, είναι από τις γυναίκες «χαμαιλέοντας». Δηλαδή, δεν φοβάται να πειραματιστεί και να υιοθετήσει οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή της. Την έχουμε δει με κόκκινα, με ασύμμετρα μαύρα μαλλιά, με αφέλειες και φράντζα. Όλες οι αλλαγές προσαρμόζονται τέλεια με το δικό της προσωπικό στιλ, κάνοντας κάθε φορά τις εμφανίσεις της viral.

Δες πώς να φορέσεις την πορτοκαλί σκιά φέτος το καλοκαίρι... Είναι η must-try τάση!

Αυτήν τη φορά, η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην παρουσία της νέας της σειράς προϊόντων, Fenty Hair, έχοντας επιλέξει μία huge αλλαγή στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, αποχαιρέτησε τα μακριά ξανθά μαλλιά της, υιοθετώντας ένα τολμηρό pixie cut. Εκτός από το μήκος των μαλλιών της, η Rihanna άφησε τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα, μία μελί, γλυκιά απόχρωση που έμοιαζε με τις χρυσές ακτίνες του ήλιου. Η αλήθεια είναι πως το φυσικό μήκος και χρώμα των μαλλιών της, της ταιριάζει πάρα πολύ, καθώς κολακεύει ακόμα περισσότερο την σοκολατένια απόχρωση του δέρματός της.

Η Rihanna χωρίς περούκα και extensions

(Photo by Kayla Oaddams/WireImage)

Αυτά τα αδιάβροχα προϊόντα πρέπει να υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ σου και σου εξηγούμε γιατί

Το νέο look της Rihanna, είναι ένα σγουρό, ξανθό pixie cut, χωρίς extensions ή περούκα.

Η νεαρή τραγουδίστρια φόρεσε ένα βουργουνδί total look με δερμάτινες λεπτομέρειες και κοσμήματα τα οποία ήταν και αυτά matchy-matchy με το κόκκινο outfit της. Το μακιγιάζ της ήταν σε κόκκινους-καφέ υποτόνους με έντονα ζυγωματικά και ζουμερά χείλη.

Η αλήθεια είναι πως το νέο look της Rihanna αποπνέει πινελιές από τα 90s και 00s, τότε που γνωρίσαμε και λατρέψαμε την αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια με τα κοντά μαύρα μαλλιά της.

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικές από τις πιο extreme αλλαγές που έχει κάνει η αγαπημένη τραγουδίστρια στα μαλλιά της, τα τελευταία χρόνια! Ρίξε μία ματιά...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης