Τα mist προσώπου θα σε κρατήσουν δροσερή τις ημέρες του καύσωνα

Ευαγγελία Αλπίδου

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στην ημέρα και να φρεσκάρει το μακιγιάζ, χαρίζοντας εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα.

Οι μετεωρολόγοι ενημέρωσαν πως αυτή την εβδομάδα ένα κύμα καύσωνα θα μας «χτυπήσει» την πόρτα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε να έχουμε μέσα στην τσάντα μας αντηλιακό και ένα παγούρι με νερό. Η επιδερμίδα μας, λοιπόν, χρειάζεται -περισσότερο από κάθε άλλη φορά- ενυδάτωση. Και πώς μπορούμε να το πετύχουμε; Μα φυσικά, με το face mist.

Ωραία η αδιάβροχη mascara αλλά τι κάνεις αν δεν βγαίνει; 6 ντεμακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν…

Τι είναι το face mist;

Τα face mist, είναι ενυδατικά spray προσώπου με ιαματικό νερό που προσφέρουν καταπραϋντική, επουλωτική και αντιοξειδωτική δράση στην επιδερμίδα του προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, είναι εμπλουτισμένα με διάφορα συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και έχουν ως βασικό ρόλο να χαρίζουν άμεση δροσιά και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

pexels-yankrukov-7019490.jpg

Πώς μπορείς να το χρησιμοποιείς;

Οι χρήσεις του face mist δεν σταματούν! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το πρωί ως το βράδυ μετά τον καθαρισμό προσώπου, αλλά και σαν boost ενυδάτωσης στην παραλία. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στην ημέρα και να φρεσκάρει το μακιγιάζ, χαρίζοντας εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα.

DIY: Πώς θα φτιάξεις μόνη σου ενυδατική σώματος, με δύο υλικά

Το face mist είναι το προϊόν που θα προσφέρει στην επιδερμίδα του προσώπου σου τη σωστή υγρασία και θα την κρατήσει δροσερή και ενυδατωμένη καθ' όλη τη διάκρεια της ημέρας. Ένα ψέκασμα είναι αρκετό για να σου χαρίσει άμεση δροσιά και φρεσκάδα που θα είναι λες και έκανες βουτιά στα καταγάλανα νερά του ωκεανού.

Στη gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει για εσένα μερικά από τα καλύτερα face mists της αγοράς για να επιλέξεις το αγαπημένο σου για τις ημέρες του καύσωνα.

Shopping time:

Βασιλικός: Το αρωματικό φυτό που μυρίζει καλοκαίρι δίνει φρεσκάδα σε κάθε άρωμα