Αντηλιακό στα μαλλιά; Κι όμως πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ της παραλίας

Ευαγγελία Αλπίδου

6 αντηλιακά που προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και ενισχύουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών.

Για την αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας έχουμε μιλήσει πολλές φορές -και θα ξανά μιλήσουμε- για την αντηλιακή προστασία των μαλλιών όμως τι γνωρίζεις; Σίγουρα θα σου φαντάζει αστείο. Αλλά δεν είναι!

Αφού φροντίσεις την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σου, σειρά έχουν τα μαλλιά σου. Η αντηλιακή προστασία των μαλλιών είναι απαραίτητη και θα σου εξηγήσω αμέσως γιατί.

Δες πώς να φορέσεις την πορτοκαλί σκιά φέτος το καλοκαίρι... Είναι η must-try τάση!

Ο ήλιος και το αλάτι (ακόμα και το χλώριο της πισίνας) αφυδατώνουν και θαμπώνουν την τρίχα, ενώ παράλληλα, αλλοιώνουν και το χρώμα των μαλλιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα 2 πράγματα: 1) κούρεμα μετά τις διακοπές και 2) βαφή μετά τις διακοπές.

@peterluxhair

Δεδομένου μάλιστα ότι, οι πιθανότητες να έχεις πάει για κούρεμα και βαφή πριν από τις διακοπές είναι μεγάλες, τότε η προστασία των μαλλιών σου είναι το α και το ω για να μην αισθανθείς ότι πετάς τα χρήματά σου στον… ωκεανό!

Τι κάνουν τα αντηλιακά μαλλιών;

Τα αντηλιακά μαλλιών διαθέτουν ενυδατικούς παράγοντές που απορροφώνται γρήγορα αφήνοντας αμέσως τα μαλλιά απαλά. Επιπλέον, ενισχύουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών, απομακρύνοντας το φριζάρισμα και χαρίζοντας στα μήκη ένα φωτεινό, λαμπερό φινίρισμα. Προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη ρύπανση προλαμβάνοντας την οξείδωση και προστατεύοντας τα μαλλιά από θερμικές βλάβες. Τα πλούσια αρώματα θα αγκαλιάσουν τα μαλλιά και θα σε συντροφεύσουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτά τα αδιάβροχα προϊόντα πρέπει να υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ σου και σου εξηγούμε γιατί

Τα αντηλιακά μαλλιών μπορείς να τα έχεις στο νεσεσέρ της παραλίας, ωστόσο, μπορείς να τα φοράς καθημερινά και στην πόλη, καθώς δεν χρειάζονται ξέβγαλμα.

Άκουσέ με, λοιπόν, και επένδυσε σε ένα αντηλιακό μαλλιών που θα σε συντροφεύσει παντού τους επόμενους μήνες. Παρακάτω έχουμε 6 αντηλιακά μαλλιών που με έχουν ξετρελάνει.

Sculpted bangs: Έτσι θα αποκτήσεις φράντζα χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης