Γίνεται η επιδερμίδα μας να χαμογελάει; Και όμως ναι!

Γίνεται η επιδερμίδα μας να χαμογελάει; Και όμως ναι!

Το Α και το Ω στην περιποίηση της επιδερμίδας μας

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Αν υπάρχει κάτι που αναδεικνύει το καλοκαίρι, στην αγαπημένη εποχή όλων μας, δεν είναι άλλο από τη μαυρισμένη επιδερμίδα και τα ροδοκόκκινα μάγουλα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η καλοκαιρινή περίοδος μας μεταμορφώνει -θέλοντας και μη- στην πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας.

Βλέπεις, οι summer days που διανύουμε μας χαρίζουν sun-kissed δέρμα, με μία γυαλάδα που ακτινοβολεί υγεία, ξανοίγουν και λίγο το χρώμα των μαλλιών μας, τα οποία μακραίνουν πιο γρήγορα και είναι συνεχώς ατημέλητα από τη θαλασσινή αλμύρα, ενώ το μακιγιάζ γίνεται πιο ελαφρύ και η επιδερμίδα μας αποκαλύπτεται με τον πιο φυσικό τρόπο. Και κάπως έτσι, τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ξεπροβάλλουν, για να δηλώσουν πως το καλοκαίρι έχει έρθει για ακόμη μία φορά και μας κάνει λίγο πιο όμορφες απ’ όσο είμαστε τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου.

Τι είναι όμως, αυτό που μας κάνει να έχουμε αυτήν τη φυσική λάμψη και ομορφιά την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών; Έχει να κάνει με την ανέμελη διάθεση της εποχής; Τα μπάνια στη θάλασσα; Ή μήπως με ένα κοινό «μυστικό» όλων των beauty insiders; Μάλλον το τελευταίο. Και κάπου εδώ, ήρθε η ώρα να μπούμε σιγά-σιγά στο θέμα μας: Την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας δηλαδή, που μας κάνει να χαμογελάμε ή μάλλον που η ίδια μας χαμογελάει, όταν επιλέγουμε για αυτή μία σειρά, όπως η bioten Hydro X- Cell.

Το Α και το Ω στην περιποίηση της επιδερμίδας μας

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το λέμε: Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για ένα υγιές, δροσερό και λαμπερό δέρμα. Πώς ενυδατώνουμε, όμως, το πρόσωπό μας; Έχουμε επιλέξει τα σωστά προϊόντα; Βλέπεις, η ενυδάτωση που διαρκεί δεν περιορίζεται σε μία κρέμα αλλά στην επιλογή της κατάλληλης κρέμας, στη σωστή χρήση της και στη διαμόρφωση μιας σωστής ρουτίνας περιποίησης. Διότι στο τέλος της ημέρας, αυτό που θέλουμε είναι μία επιδερμίδα που μας χαμογελάει.

Και τώρα, μπορούμε να την έχουμε, με τη σειρά bioten Hydro X- Cell που εμπνεύστηκε για ακόμα μία φορά από τη δύναμη των φυσικών στοιχείων και της βιοτεχνολογίας και «έρχεται» με ελαφριές και ενυδατικές φόρμουλες και σατινέ υφή, να μας προσφέρει μία απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης που διαρκεί. Πώς; Χάρη στο 5% περιεκτικότητάς σε ένα ισχυρό, πολλαπλής δράσης ενυδατικό σύμπλοκο με 100% φυσικό Cellular Water από Σπιρουλίνα, Υαλουρονικό Οξύ και Φυτικά Ceramides, που μπορεί και μας προσφέρει άμεση ενυδάτωση καθώς «κλειδώνει» την υγρασία της επιδερμίδας μας έως και για 72 ώρες.

Μία απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης που διαρκεί

Και επειδή, δεν μας αρέσει να μένουμε στη θεωρία, ήρθε η ώρα να κάνουμε μία «βουτιά» στα προϊόντα της σειράς bioten Hydro X-Cell, τα οποία μάλιστα, είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Όσον αφορά στο πρόσωπό μας και την ενυδάτωσή του, είτε επιλέξουμε τη Face Gel Cream, που δρα σε μόλις 20 λεπτά και μας προσφέρει αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης, είτε τη Face Cream, που ενδείκνυται για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες με σύνθεση χωρίς άρωμα για αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων ή το Face serum, το οποίο προσφέρει άμεση ενυδάτωση έως και 80%, το μόνο σίγουρο είναι πως η επιδερμίδα μας θα αντανακλάει ενέργεια και ξεκούραση.

Από την άλλη, αν θέλουμε να «ξυπνήσουμε» την επιδερμίδα μας, η Eye Cream, ενισχυμένη με καφεΐνη, είναι μία καλή επιλογή. Διότι με το ισχυρό τετραπεπτίδιο που περιέχει, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να αποχωριζόμαστε μία και καλή τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια, που μέχρι σήμερα «έπαιρναν» λίγο από τη λάμψη μας.

Ωστόσο, τη σειρά ολοκληρώνουν τα καθαριστικά προσώπου micellar water και cleansing gel που έχουν διπλό ρόλο: Από τη μία, να καθαρίζουν την επιδερμίδα μας, απομακρύνοντας τους ρύπους και το μακιγιάζ και από την άλλη, να μην την αφυδατώνουν. Και κάπως έτσι, μπορούμε να μιλάμε για μία επιδερμίδα που μας χαμογελάει, όπως χαμογελάμε εμείς με την προσμονή των πιο hydrated summer στιγμών μας.

Η εποχή που «ξεδιπλώνεται» η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας είναι εδώ και αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς για να τη διατηρήσουμε, είναι να της προσφέρουμε ενυδάτωση που διαρκεί, με μία σειρά, όπως η bioten Hydro X- Cell. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε μία επιδερμίδα που μας… χαμογελάει και που τελικά, δημιουργεί τα πιο hydrated summer moments μας.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείς να μάθεις στο Bioten Cosmetics.