Η Ρούλα Ρέβη έκοψε τα μαλλιά της curtain bangs -3 tips για σωστή περιποίηση

Τα curtain bangs είναι ανάλαφρα και φινετσάτα, γι' αυτό και τα french girls τα επιλέγουν ξανά και ξανά στην εμφάνισή τους.

Curtain bangs are back! Τα curtain bangs και οι αφέλειες από τη δεκαετία του 70' έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια, με ολοένα και περισσότερες celebrities να τις υιοθετούν στην εμφάνισή τους.

Η Ρούλα Ρέβη, φαίνεται πως υπέκυψε κι αυτή στη γοητεία τους και έκοψε τα μαλλιά της curtain bangs. Συγκεκριμένα, τα μαλλιά της αγαπημένης φωτογράφου φτάνουν μέχρι το στήθος, ενώ αριστερά και δεξιά από το μέτωπό της πλαισιώνονται διακριτικά φραντζάκια. Το νέο κούρεμα χαρίζει κίνηση και όγκο στα μαλλιά της, ενώ κολακεύει τέλεια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Friday tip: Μάσκα προσώπου με μέλι, μπανάνα και γάλα για απολέπιση και λάμψη

@roula.revi

Είναι η λεπτομέρεια που κάνει αμέσως τη διαφορά χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου. Τα curtain bangs είναι ανάλαφρα και φινετσάτα, γι' αυτό και τα french girls τα επιλέγουν ξανά και ξανά στην εμφάνισή τους. Ο τρόπος με τον οποίο πλαισιώνονται επάνω στο μέτωπο τονίζει ακόμα περισσότερο το βλέμμα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε τύπο και μήκος μαλλιών.

Παρόλα αυτά, είναι ένα κούρεμα που θέλει αρκετή συντήρηση. Γι' αυτό, πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση και τις υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω 3 tips που αξίζει να γνωρίζεις πριν επισκεφτείς τον κομμωτή σου.

Curtain bangs: 3 tips για σωστή περιποίηση

Θέλουν συχνό λούσιμο

Η αλήθεια είναι πως τα curtain bangs και οι αφέλειες θέλουν συχνό λούσιμο. Μέχρι να τα συνηθίσεις θα σε εκνευρίζει το γεγονός ότι μπαίνουν μέσα στα μάτια και θα προσπαθείς να τα τιθασεύσεις με τα χέρια σου. Αυτό θα τους δημιουργεί λιπαρότητα με αποτέλεσμα να χρειάζονται συχνό λούσιμο. Επιπλέον, ο καύσωνας και η ζέστη δεν βοηθούν στο να διατηρηθούν ανάλαφρα με τη σωστή κίνηση. Ωστόσο, αν τα υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου θα σου χαρίσουν μία φινέτσα και ένα στιλ που δεν θα μετανιώσεις!

Μην τις κόψεις ποτέ μόνη σου

Πολλές κοπέλες επιλέγουν να τις κουρεύουν μόνες τους. Όσο κι αν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, για κάποιο λόγο υπάρχουν τα κομμωτήρια. Είναι μαλλιά και οποιοδήποτε λάθος δυστυχώς δεν διορθώνεται.

Θέλουν συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο

Η αλήθεια είναι ότι τα curtain bangs και οι αφέλειες θέλουν συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να διατηρήσουν την κίνηση, το μήκος και το σχήμα τους. Δηλαδή, αν θες να έχεις συνεχώς τέλειες αφέλειες και curtain bangs θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η επίσκεψη στο κομμωτήριο θα είναι τουλάχιστον κάθε 1,5 μήνα.

Το αποτέλεσμα όμως να είσαι σίγουρη πως θα σε δικαιώσει!

Nude manicure: Όλες οι hot αποχρώσεις του καλοκαιριού

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης