3 λόγοι που πρέπει να έχεις ένα body mist μέσα στην τσάντα σου

Ευαγγελία Αλπίδου
3 λόγοι που πρέπει να έχεις ένα body mist μέσα στην τσάντα σου

Το ελαφρύ άρωμα του body mist θα αντικαταστήσει το άρωμά σου και θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου μία απαλή μυρωδιά που θα είναι λες και αποπνέει από μέσα σου.

Το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από ελαφριά αρώματα και ανάλαφρες μυρωδιές που θα ψεκάζουμε στο σώμα μας και θα μας κάνουν να μοσχοβολάμε για πάρα πολλές ώρες.

Τα body mists, κρύβουν μέσα στο μπουκάλι όλες τις καλοκαιρινές, δροσερές νότες που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Ένα μόνο ψέκασμα είναι αρκετό για να γεμίσει την επιδερμίδα με χιλιάδες δροσοσταλίδες από το αγαπημένο σου άρωμα. Τα body mists, μπορείς να τα εφαρμόσεις μετά το ντους σου, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάθε φορά που θες ένα κύμα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στην εμφάνισή σου. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά που υπάρχουν στη αγορά θα τυλίγουν το σώμα και τα μαλλιά σου σαν αρωματικό πέπλο φτιάχνοντάς σου αμέσως τη διάθεση.

Αντηλιακό σε stick: Τώρα μπορείς να κάνεις touch up επάνω από το μακιγιάζ από όπου κι αν βρίσκεσαι

3 λόγοι που πρέπει να έχεις ένα body mist μέσα στην τσάντα σου

pexels-darina-belonogova-7520389.jpg

Προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση

Τα body mists είναι πλούσια σε ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρείται ενυδατωμένη από το πρωί ως το βράδυ. Αν μάλιστα θες να κάνεις το body mist σου να διαρκέσει περισσότερο και το δέρμα σου να φαίνεται φρέσκο και λαμπερό, εφάρμοσε πρώτα μία body lotion και στη συνέχεια ψέκασε την επιδερμίδα σου με το body mist.

Μπορείς να το εφαρμόσεις στα ρούχα και τα μαλλιά

Μπορείς να ψεκάσεις με το body mist τα ρούχα σου και να αποκτήσεις σε χρόνο ρεκόρ μία ευχάριστη ευωδία και μία αίσθηση φρεσκάδας που θα διαχέεται μέσα στο χώρο. Επιπλέον, τα περισσότερα body mists που υπάρχουν στην αγορά μπορείς να τα ψεκάσεις κανονικά επάνω στα μαλλιά σου και κάθε φορά που θα δημιουργείς περίτεχνα χτενίσματα θα ξεχειλίζουν οι απαλές νότες και θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Τα πιο εμβληματικά χτενίσματα των supermodels του 90' επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι

Μπορείς να το έχεις ακόμα και στην παραλία ή το γυμναστήριο

Κι όμως, το body mist μπορείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου, χαρίζοντας στο σώμα σου ένα κύμα φρεσκάδας και δροσιάς που θα απομακρύνει οποιαδήποτε δυσοσμία από επάνω σου. Οι ανάλαφρες υφές το κάνουν ιδανικό για να σε συντροφεύει μαζί στο γυμναστήριο, αλλά και την παραλία. Το ελαφρύ άρωμα του body mist θα αντικαταστήσει το άρωμά σου και θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου μία απαλή μυρωδιά που θα είναι λες και αποπνέει από μέσα σου.

Μην φεύγεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες μερικά από τα πιο μοσχομυρωδάτα body mists που υπάρχουν στην αγορά.

Όλα τα tips για να πετύχεις ένα ηλιοκαμένο beauty look - 6 bronzer για το νεσεσέρ σου