Αντηλιακό σε stick: Τώρα μπορείς να κάνεις touch up επάνω από το μακιγιάζ από όπου κι αν βρίσκεσαι

Ευαγγελία Αλπίδου

To must have προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα σου. 

Το αντηλιακό είναι το Νο1 προϊόν που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου χειμώνα-καλοκαίρι. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιδερμίδα, φροντίζω να την προστατεύω παντού και πάντα. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να παραδεχτώ είναι ότι η αναζήτηση του τέλειου αντηλιακού με έχει ταλαιπωρήσει πολύ.

Ψάχνω ένα αντηλιακό το οποίο δεν θα το φοράω μόνο πριν το μακιγιάζ, αλλά θα μπορώ να το κάνω touch up επάνω από το μακιγιάζ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας όπου κι αν είμαι. Ε, λοιπόν, το βρήκα! Μα φυσικά, αναφέρομαι στα αντηλιακό σε stick.

Όλα τα tips για να πετύχεις ένα ηλιοκαμένο beauty look - 6 bronzer για το νεσεσέρ σου

Τα αντηλιακά σε stick, εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα επάνω στην επιδερμίδα του προσώπου, χωρίς να αφήνουν λευκά σημάδια. Είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα και μπορούν να φορεθούν επάνω από το μακιγιάζ χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα. Έτσι, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θα κάνεις refresh με την αντηλιακή σου και θα νιώθεις άμεσα προστατευμένη από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

https://www.instagram.com/p/CqSMjOjuUYB/

Extra tip: Το αντιηλιακό σε στικ είναι η ιδανική θεραπεία πολύ υψηλής προστασίας για ευαίσθητες περιοχές, όπως ουλές και τατουάζ.

7 λεπτόρρευστα αντηλιακά προσώπου που δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας

Επιπλέον, βοηθούν να αποκτήσεις φυσικό μαύρισμα στα ευαίσθητα σημεία του προσώπου (ζυγωματικά, μύτη, μέτωπο) συμβάλλοντας παράλληλα στην πρόληψη των βλαβών του δέρματος που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Έτσι, δεν έχεις να φοβάσαι σε ερεθισμούς, διχρωμίες και πανάδες.

Check, λοιπόν, την παρακάτω gallery και δες τα καλύτερα αντηλιακά σε στικ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις – επιτέλους- το δικό σου!

Τα πιο εύκολα updos που μπορείς να κάνεις και να «νικήσεις» τη ζέστη