Η Lily Collins υπέκυψε στη γοητεία του bob cut! -Τα μαλλιά της πλέον φτάνουν μέχρι το πιγούνι

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις έρθουν και παρέλθουν το κοντό καρέ με τις τετραγωνισμένες άκρες θα συνεχίσει να αποτελεί μία διαχρονική επιλογή.

Το bob cut είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Καθημερινά όλο και περισσότερες celebrities, μοντέλα και influencers υποκύπτουν στη γοητεία του εμβληματικού αυτού κουρέματος.

Αν διαβάζεις τα άρθρα μας εδώ στη beauty στήλη του queen, θα έχεις καταλάβει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μας κουρέματα. Γιατί; Γιατί το bob cut είναι ένα κούρεμα που συνδυάζει την κλασική κομψότητα με τη σύγχρονη αισθητική. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις έρθουν και παρέλθουν το κοντό καρέ με τις τετραγωνισμένες άκρες θα συνεχίσει να αποτελεί μία διαχρονική επιλογή.

Καφέ smokey eyes και sunset makeup looks κυριάρχησαν στο Paris Couture Fashion Week

Η Lily Collins, είναι από τις celebrities που αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά της και να υποδεχθεί το καλοκαίρι με ένα νέο, ανατρεπτικό κούρεμα, το bob cut.

449082081_1381680035843889_3819691516684677848_n.jpg

@lilyjcollins

Τα μαλλιά πλέον της πρωταγωνίστριας της αγαπημένης σειράς του Netflix, «Emily in Paris», φτάνουν μέχρι το πιγούνι. Πιο συγκεκριμένα, το νέο κοντό καρέ έχει όλες τις άκρες το ίδιο μήκος, ενώ η διακριτική χωρίστρα στο πλάι δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι πλαισιώνεται μία sculpted φράντζα επάνω στο μέτωπο, που τονίζει το βλέμμα και κολακεύει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πως θα χαρίσεις exta κίνηση και όγκο στα μαλλιά σου

448983271_465227102805702_5122859584727629081_n.jpg

@lilyjcollins

Αν έχεις λεπτά μαλλιά υιοθέτησε μικρά-μικρά layers τα οποία θα χαρίσουν στις άκρες των μαλλιών σου extra κίνηση και όγκο. Στέκες, scrunchies και hair clips είναι μία πινελιά που θα αναβαθμίσει το κούρεμά σου και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ultra chic χτενίσματα σε χρόνο dt.

Curtain Bangs 2024: Πώς να κόψεις αφέλειες για μαλλιά με όγκο και το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/C8pKhpNALiC/

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά super hot bob cuts που θα σε κάνουν να υποκύψεις κι εσύ στο δημοφιλές κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Ρίξε μία ματιά...

7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα χαρίσουν λάμψη στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου