Καφέ smokey eyes και sunset makeup looks κυριάρχησαν στο Paris Couture Fashion Week

Ευαγγελία Αλπίδου
Καφέ smokey eyes και sunset makeup looks κυριάρχησαν στο Paris Couture Fashion Week
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Αντίο μαύρο smokey eyes! Το καφέ smokey eyes είναι το νέο μαύρο το οποίο χαρίζει ένα απαλό και ξεκούραστο βλέμμα.

Σε αυτό το άρθρο θα «μεταφερθούμε» στην πιο ερωτική πόλη της Ευρώπης, μία πόλη που αποπνέει ρομαντισμό, φινέτσα και απαράμιλλο στιλ. Φυσικά και αναφερόμαστε, στο μαγευτικό Παρίσι. Την προηγούμενη εβδομάδα διαδραματίστηκε η Paris Haute Couture Week για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-25, για την οποία συγκεντρώθηκαν οι κορυφαίοι σχεδιαστές, editors, celebrities και fashion influencers για να παρακολουθήσουν από κοντά τα φαντασμαγορικά catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου.

Ως beauty addicts, το ενδιαφέρον μας στράφηκε στα beauty looks των μοντέλων που ολοκλήρωναν τις μοναδικές δημιουργίες των fashion designers. Καφέ smokey eyes, highlighters που γέμιζαν λάμψη το βλέμμα και έντονα ρουζ που χάριζαν μία απίστευτα νεανική όψη στην επιδερμίδα του προσώπου ήταν οι πρωταγωνιστές στο μακιγιάζ.

5 stylish κουρέματα που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τις αφέλειες

Το «κλειδί» βρίσκεται στις ελαφριές βάσεις! Αν μπορούμε να περιγράψουμε με μία φράση το μακιγιάζ των μοντέλων στα shows της Haute Couture Week στο Παρίσι, είναι το «less is more».

Τα beauty trends που είδαμε μέσα από τις πασαρέλες, μπορούν να υιοθετηθούν από τώρα μέχρι τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-25, απογειώνοντας τόσο τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις όσο και τα cozy outfits τους χειμερινούς μήνες.
Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πρώτη για τα beauty trends που θα κυριαρχήσουν από τώρα ως το χειμώνα του 2025.

4 beauty trends που κυριάρχησαν στην Paris Haute Couture Week 2024

Elie Saab - Καφέ smokey eyes

Elie-Saab-HC-clp-F24-002.jpg

Αντίο μαύρο smokey eyes! Το καφέ smokey eyes είναι το νέο μαύρο. Οι καφέ σκιές έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Επιπλέον, το συγκεκριμένο eye look μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

Chakra - Sunset makeup look

Chakra-HC-clp-F24-005.jpg

Το ρουζ είναι ο Νο1 πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ. Τοποθετείται επάνω στο κόκαλο των ζυγωματικών με φορά προς τα επάνω, φτάνοντας μέχρι τους κροτάφους και τα φρύδια. Είναι το «μαγικό» προϊόν που χαρίζει μία απίστευτα νεανική και ξεκούραστη όψη στην επιδερμίδα.

7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα χαρίσουν λάμψη στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

Mabille - Highlighter

Mabille-HC-bks-F24-006.jpg

Το highlighter με ένα μόνο πέρασμα φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου στο πι και φι. Στο show του Alexis Mabille, είδαμε στο μακιγιάζ των μοντέλων το highlighter να είναι τοποθετημένο επάνω από τα φρύδια, δημιουργώντας ένα εκτυφλωτικό eye look.

Ashi - Natural makeup

Ashi-HC-bks-F24-013.jpg

Το clean girl makeup look είναι super hot τα τελευταία χρόνια. Οι ελαφριές και ανάλαφρες βάσεις κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται ότι σφύζει από υγεία και λάμψη. Το «μυστικό» στο συγκεκριμένο makeup trend κρύβεται στη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Σκέψου ότι το δέρμα είναι σαν καμβάς στον οποίο επάνω «ζωγραφίζεις».

Φτιάξε μόνη σου eye patches με λεμόνι και «εξαφάνισε» την κούραση κάτω από τα μάτια