Καφέ μολύβι, bronzer και lip gloss! Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Με το καφέ μολύβι μπορείς να προσθέσεις διακριτικές φακίδες γύρω από τη μύτη και τα ζυγωματικά που όμως θα μοιάζουν με αληθινές. Έτσι σε χρόνο ρεκόρ θα έχεις πετύχει το trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty lovers στο TikTok.

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι δεν χρησιμοποιούμαι όλα αυτά τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμαι τους χειμερινούς μήνες. Αφήνουμε, δηλαδή, στην άκρη του boudoir μας, τα ματ καλλυντικά και τις παχύρευστες υφές και επιλέγουμε προϊόντα που κάνουν την επιδερμίδα μας να αναπνέει σωστά και να σφύζει από ζωντάνια και υγεία.

Το «κλειδί» είναι το «less is more». Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα! Αντί, δηλαδή, να χρησιμοποιήσεις το extra καλυπτικό foundation που χρησιμοποιούσες τους προηγούμενους μήνες, επίλεξε μία αντηλιακή με χρώμα που μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ και να σου χαρίσει ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί λάμψη από μακριά.

Editor’s Choice: Τα καλύτερα λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις τώρα το καλοκαίρι

Ωστόσο, υπάρχουν τρία προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. Ποια είναι αυτά; Το καφέ μολύβι, το bronzer και το lip gloss.
Κι όμως, αυτά τα τρία beauty items θα σου χαρίσουν το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ. Πώς; Συνέχισε να διαβάζεις...

Καφέ μολύβι

Homolog-HC-bks-F24-003.jpg

Το καφέ μολύβι είναι ένα multitasker προϊόν που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε διάφορα σημεία του προσώπου. Για παράδειγμα, μπορείς να τονίσεις το βλέμμα σου και να δημιουργήσεις ένα smoothy cat eye look, μπορείς να το εφαρμόσεις στα χείλη σου και να πετύχεις το τέλειο περίγραμμα με πινελιές από τα 90s, ακόμα όμως και να καλύψεις τυχόν κενά ανάμεσα στα φρύδια σου.

Extra tip: Με το καφέ μολύβι μπορείς να προσθέσεις διακριτικές φακίδες γύρω από τη μύτη και τα ζυγωματικά που όμως θα μοιάζουν με αληθινές. Έτσι σε χρόνο ρεκόρ θα έχεις πετύχει το trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty lovers στο TikTok.

Bronzer

Ashi-HC-bks-F24-013.jpg

Το bronzer είναι το προϊόν που με μία κίνηση χαρίζει χρώμα και σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Εκτός από τη μύτη, τα ζυγωματικά, το μέτωπο και το πιγούνι, μπορείς να το προσθέσεις στα μάτια σαν σκιά ολοκληρώνοντας το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Extra tip: Πρόσθεσε λίγο από το bronzer στο ντεκολτέ σου και δημιούργησε ένα sunkissed skin που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα στράπλες φορέματά σου.

Lip gloss

The-Blonds-bks-F24-035.jpg

Το lip gloss είναι το προϊόν που θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται όλη την ώρα ζουμερά και ενυδατωμένα. Στην αγορά θα βρεις lip glosses 2 σε 1, δηλαδή, προϊόντα που χαρίζουν τη λάμψη ενός gloss και την ενυδάτωση ενός lip oil. Έτσι, μπορείς να φοράς το ip gloss από το πρωί ως το βράδυ, κάνοντας τα χείλη σου να φαίνονται όλη την ώρα ζουμερά, σαρκώδη και ενυδατωμένα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα προϊόντα που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...

Κοντό καρέ: 5 hot επιλογές που θα σε πείσουν να κόψεις τα μακριά μαλλιά σου