Friday tip: DIY μάσκα προσώπου με ροδόνερο για λαμπερή επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Friday tip: DIY μάσκα προσώπου με ροδόνερο για λαμπερή επιδερμίδα

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι aloe vera, σκόνη κουρκουμά και φυσικά το ροδόνερο. Δες παρακάτω την εκτέλεση...

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς το ΣΚ είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην περιποίηση του εαυτού σου. Yeah! Ήρθε η ώρα να κάνεις beauté! Μην ανησυχείς! Δεν θα σε πάω μακριά... μόνο μέχρι την κουζίνα σου.

Το ήξερες ότι μπορείς να φτιάξεις την πιο εύκολη και δραστική μάσκα προσώπου με υλικά που υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό; Ε, λοιπόν, η παρακάτω φυσική μάσκα προσώπου με ροδόνερο θα τονώσει αμέσως την επιδερμίδα σου και θα την κάνει πιο λαμπερή από ποτέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις σημειώσεις...

4 χτενίσματα με κλάμερ για να δώσεις 90s vibes στα outfits και να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα με στιλ

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

pexels-nubikini-1517361.jpg
  • 1 κ. γ. aloe vera
  • 1 κ. γ. σκόνη κουρκουμά
  • 2 κ. γ. ροδόνερο

Εκτέλεση: Τοποθέτησε σε ένα καθαρό μπωλ όλα τα υλικά και ανακάτεψε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Η μάσκα προσώπου είναι έτοιμη! Άφησε την για περίπου 15 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με δροσερό νερό. Τέλος, εφάρμοσε την ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπό σου και... η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο ξεκούραστη και λαμπερή από ποτέ!

Η μάσκα με ροδόνερο είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες ή με τάση ακμής. Η αλόη καταπραΰνει την επιδερμίδα, απορροφώντας την υπερβολική λιπαρότητα, ενώ ο κουρκουμάς μαζί με το ροδόνερο θα χαρίσουν στην επιδερμίδα άμεση λάμψη.

pexels-polina-kovaleva-5927809.jpg

Πώς θα πετύχεις το Aperol spritz makeup που έχει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Οι ιδιότητες του ροδόνερου στην επιδερμίδα του προσώπου

Το ροδόνερο φημίζεται για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, καθώς καταπραΰνει και απομακρύνει από την επιδερμίδα ερεθισμούς και κοκκινίλες. Επιπλέον, χαρίζει άμεση ενυδάτωση και διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες για την επιδερμίδα του προσώπου. Ήρθε η ώρα να το εντάξεις στη skincare routine σου. Ξεκίνα, λοιπόν, με αυτή την εύκολη DIY μάσκα προσώπου και θα με θυμηθείς!
Happy weekend queen!

Cleansing balms: Με αυτά τα καθαριστικά το ντεμακιγιάζ θα γίνει η αγαπημένη σου ώρα της ημέρας