Πώς θα πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της Ήβης Αδάμου με ένα απλό σεσουάρ

Η αλήθεια είναι ότι τα κυματιστά μαλλιά είναι passepartout. Μπορείς να το επιλέξεις πραγματικά για κάθε περίσταση από πρωινές, casual εμφανίσεις, μέχρι βραδινά looks, γάμους και βαπτίσεις.

Τους καλοκαιρινούς μήνες -με την αφόρητη ζέστη και υγρασία- το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι να πιάσουμε στα χέρια μας τα θερμαντικά εργαλεία και να φτιάξουμε τα μαλλιά μας... Όχι, ότι θέλουμε να κυκλοφορούμε αχτένιστες, αλλά προτιμάμε χτενίσματα τα οποία γίνονται σε χρόνο ρεκόρ, κρατώντας μας δροσερές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Και μιας και μιλάμε για χτενίσματα... Το πιο δημοφιλές χτένισμα του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τα beach waves. Ναι, το χτένισμα που θυμίζει τα κύματα της θάλασσας. Τα κυματιστά μαλλιά θυμίζουν καλοκαίρι και ανέμελες στιγμές δίπλα από τη θάλασσα. Η αγαπημένη νεαρή τραγουδίστρια, Ήβη Αδάμου, επέλεξε το συγκεκριμένο hairstyle στην εμφάνισή της και μας ταξίδεψε στους πιο καλοκαιρινούς προορισμούς.

Κοντό καρέ: 5 hot επιλογές που θα σε πείσουν να κόψεις τα μακριά μαλλιά σου

Η αλήθεια είναι ότι τα κυματιστά μαλλιά είναι passepartout. Μπορείς να το επιλέξεις πραγματικά για κάθε περίσταση από πρωινές, casual εμφανίσεις, μέχρι βραδινά looks, γάμους και βαπτίσεις. Και αυτό μας το έχει απέδειξε ακράδαντα η Ήβη Αδάμου, η οποία επέλεξε τα beach waves για να ολοκληρώσει το καλοκαιρινό look της ως καλεσμένη σε γάμο.

@iviadamou_

Πώς θα πετύχεις κι εσύ τους χαλαρούς κυματισμούς της τραγουδίστριας;
Αφού λουστείς, ταμπόναρε με μια πετσέτα τα μαλλιά, ψέκασέ τα με σπρέι θερμοπροστασίας και στέγνωσέ τα με το σεσουάρ. Φρόντισε να είναι λίγο νωπά, να μην τα στεγνώσεις εντελώς. Στη συνέχεια, χώρισε τα μαλλιά σε τρία μέρη και πιάσε δύο μεγάλες γαλλικές πλεξούδες. Άφησέ έτσι τα μαλλιά σου για 2-3 ώρες και... voila! Θα έχεις πετύχει εύκολα και γρήγορα τέλεια beach waves.

4 χτενίσματα με κλάμερ για να δώσεις 90s vibes στα outfits και να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα με στιλ

Extra tip: Αφού βγάλεις τα λαστιχάκια, τοποθέτησε 2-3 σταγόνες λαδάκι στα δάχτυλά σου και πέρασέ τα στα μαλλιά για extra λάμψη και ενυδάτωση.

@iviadamou_

Με ένα μόνο ψέκασμα τέλεια beach waves

Στην αγορά υπάρχουν ειδικά spray, τα οποία έχουν ως κύριο συστατικό τους το αλατόνερο το οποίο είναι ιδανικό για να δημιουργήσει το τέλειο beach wavy look. Ψεκάζεις σε στεγνά μαλλιά και εύκολα και γρήγορα έχεις σχηματίσει κυματιστά μαλλιά.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις κυματιστά μαλλιά, χωρίς να έχεις κάνει βουτιά στη θάλασσα. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες τα καλύτερα spray μαλλιών με αλάτι που «υπόσχονται» τέλεια κυματιστά μαλλιά.

Shopping time:

7 bronzer για λαμπερή και ηλιοκαμένη επιδερμίδα - Τα σωστά tips για τέλεια εφαρμογή

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης