Κλέλια Ανδριολάτου: Όλα τα tips για να πετύχεις το sunset makeup look της

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόκειται για ένα ανάλαφρο, δροσερό μακιγιάζ που ταιριάζει τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Και το καλύτερο; Μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Καλοκαίρι θα πει αέρινα φορέματα, beach waves μαλλιά και ελαφρύ μακιγιάζ. Η λαμπερή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου είναι μία από εκείνες τις γυναίκες που φαίνεται ότι αγαπά πολύ το καλοκαίρι, καθώς αν ακολουθείς την ίδια στα social media θα έχεις παρατηρήσει ότι το προφίλ της είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τους πιο μαγευτικούς, παραθαλάσσιους προορισμούς της χώρας μας.

Έχεις βαρεθεί το κοντό καρέ σου; Το Kitty cut είναι το επόμενο κούρεμα που αξίζει να δοκιμάσεις

Η Κλέλια είναι λάτρης της clean girl αισθητικής, σπάνια, δηλαδή, θα την δεις με έντονο μακιγιάζ. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι επιλέγει το no-makeup look με απαλές υφές και αποχρώσεις που έχει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Πρόσφατα, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty lovers στο TikTok, το sunset makeup.

Τι είναι το sunset makeup;

klelia_andriolatou_1720622329_3409149648243576770_186597014.jpg

@klelia_andriolatou

Για να πετύχεις το sunset makeup -όπως θα δεις και στο παρακάτω TikTok video- αναμειγνύεις δύο αποχρώσεις υγρού ρουζ (μία πορτοκαλί και μία ροζ) μαζί με το υγρό highlighter σου. Μην βιάζεσαι! Πρώτα τοποθετείς όλα τα προϊόντα επάνω στα ζυγωματικά και στη συνέχεια με ένα πινέλο blendάρεις τις υγρές υφές μεταξύ τους -με φορά προς τα επάνω- για να φωτίσεις και δημιουργήσεις ένα ανοιχτό, ανορθωμένο βλέμμα.

Αυτά τα body mists με άρωμα καρύδας προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί

https://www.instagram.com/p/CxZMAb7Jt_L/

Στη συνέχεια, εφαρμόζεις από την ίδια χρωματική παλέτα (του πορτοκαλί και του ρουζ) σκιές επάνω στο κινητό βλέφαρο και... voila! Αν θες ένα φρέσκο και δροσερό eye look μπορείς να επιλέξεις κρεμώδεις και υγρές eyeshadows. Λίγο διάφανο lip gloss στα χείλη και είσαι έτοιμη! Έχεις πετύχει το sunset makeup look, το trend που κυριαρχεί αυτή την εποχή στο TikTok και που όλο και περισσότερες γυναίκες, όπως η Κλέλια Ανδριολάτου, υποκύπτουν καθημερινά στη γοητεία του. Και δικαίως, γιατί είναι ανάλαφρο, δροσερό και ταιριάζει τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Δες στην παρακάτω gallery όλο το beauty look της Κλέλιας από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της:

Αν θες ένα daily μακιγιάζ το οποίο θα σε βάλει αμέσως σε summer mood τότε πρέπει να δοκιμάσεις το sunset makeup, της αγαπημένης ηθοποιού. Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα-ένα τα steps. Good luck queen!

TikTok video:

4 ultra chic updo χτενίσματα που επιλέγουν τα it girls της Ευρώπης