Αυτά τα body mists με άρωμα καρύδας προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί

Ευαγγελία Αλπίδου

Η καρύδα αρέσει σε όλους! Με το που έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα κάνει το δέρμα να μυρίζει σαν δροσερό cocktail, Piña colada, που απολαμβάνουμε δίπλα στη θάλασσα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα body mists. Τα body mists είναι το προϊόν που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ και τσάντα.

Μέσα στο μπουκάλι τους κρύβονται όλες οι καλοκαιρινές, δροσερές νότες που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Ένα μόνο ψέκασμα είναι αρκετό για να γεμίσει την επιδερμίδα με χιλιάδες δροσοσταλίδες του αγαπημένου σου αρώματος. Τα body mists, μπορείς να τα εφαρμόσεις μετά το ντους, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάθε φορά που θες ένα κύμα φρεσκάδας να «πλημμυρίσει» την εμφάνισή σου και φυσικά να σου φτιάξει τη διάθεση.

8 serum για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

Αυτά τα body mists θα σε κάνουν coconut lover!

pexels-cottonbro-5899686.jpg

Στην αγορά θα βρεις δεκάδες διαφορετικούς αρωματικούς συνδυασμούς, μία μεγάλη γκάμα που καλύπτει όλα τα γούστα... Ωστόσο, εμείς εδώ στο beauty department του queen, έχουμε εθιστεί με ένα άρωμα, που έχει τη δυνατότητα να μας ταξιδεύει στα πιο όμορφα τροπικά μέρη. Αναφερόμαστε, φυσικά, στα body mists με νότες καρύδας.

Η καρύδα αρέσει σε όλους! Με το που έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα κάνει το δέρμα να μυρίζει σαν δροσερό cocktail, Piña colada, που απολαμβάνουμε δίπλα στη θάλασσα.

Τα καλύτερα λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις τώρα το καλοκαίρι

Η καρύδα θρέφει, ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της παράλληλα λάμψη. Γιατί, λοιπόν, να μη μοσχοβολάς από την κορυφή ως τα νύχια και να μην επωφεληθεί το δέρμα σου από τις θρεπτικές ιδιότητές της;

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα body mists που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά με άρωμα καρύδας. Οι απαλές και αισθησιακές νότες θα κάνουν την επιδερμίδα σου να μοσχοβολάει από το πρωί ως το βράδυ. Μία δοκιμή είναι αρκετή για να σε κάνει δεινή coconut lover!

Shopping list:

Αυτά τα concealer θα «εξαφανίσουν» την κούραση κάτω από τα μάτια σου -Το tip που πρέπει να γνωρίζεις