Lip gloss: 8 προϊόντα με απίστευτη λάμψη που δεν κολλάνε και διαρκούν όλη μέρα

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα ζουμερά, λαμπερά χείλη των 90s επιστρέφουν στη μόδα και απογειώνουν το καθημερινό μακιγιάζ.

Η αλήθεια είναι πως τα 90s έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια. Τα μαλλιά γίνονται grunge και τα χείλη αποκτούν μία απίστευτη λάμψη! Ναι, μετά από τα ματ, nude κραγιόν, ξανά έρχεται η εποχή του lip gloss.

Τα ζουμερά, λαμπερά χείλη επιστρέφουν στη μόδα και απογειώνουν το καθημερινό μακιγιάζ. Μην ανησυχείς! Τα lip glosses που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν έχουν τα ίδια συστατικά με αυτά των 90s και 00s. Δηλαδή, δεν θα σε νοιάζει πλέον αν κολλήσουν τα μαλλιά σου επάνω στα glossy χείλη σου. Τα glosses πλέον εκτός από τις μοναδικές, καυτές αποχρώσεις τους δεν είναι καθόλου sticky, δηλαδή, δεν κολλάνε! Αντιθέτως, διαθέτουν ενυδατικά συστατικά που προσφέρουν στα χείλη ενυδάτωση και θρέψη.

Σαρκώδη, ζουμερά χείλη σε χρόνο dt!

449685314_485150147335742_1997916879069625763_n.jpg

@matildadjerf

8 serum για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

Χάρη στο glossy effect δημιουργείται η ψευδαίσθηση όγκου στα χείλη με αποτέλεσμα να αποκτάς τόνους αυτοπεποίθησης. Αν, λοιπόν, ακόμα δεν έχεις επενδύσει σε μερικά lip glosses ρίξε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό αγοράς...

Extra tip: Για να διαρκέσει περισσότερο και να φαίνεται πιο έντονο το χρώμα του lip gloss, σχεδίασε πρώτα με ένα nude μολύβι χειλιών το περίγραμμα.

Κοντό καρέ: 5 hot επιλογές που θα σε πείσουν να κόψεις τα μακριά μαλλιά σου

Ναι, πολύ καλά διάβασες! Οι συνθέσεις των παρακάτω lip glosses είναι λαμπερές, ενυδατικές, με τέλειο χρώμα και το κυριότερο... ΔΕΝ κολλάνε! Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά σου δεν θα σου ξανά σταθούν εμπόδιο και θα νιώθεις ότι δεν φοράς τίποτα. Ρίξε λοιπόν μία ματιά και ξέχνα για λίγο τα ματ κραγιόν. Δεν θα το μετανιώσεις…

Shopping list:

Καφέ μολύβι, bronzer και lip gloss! Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου