Editor's choice: 7 αντηλιακά που δεν βαραίνουν καθόλου και είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου

Χάρισε στην επιδερμίδα σου ένα λαμπερό και χρυσαφένιο αποτέλεσμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. 

Το καλοκαίρι έχεις ανάγκη από ανέμελες στιγμές και από ελεύθερο χρόνο... Και όχι να αφιερώνεις ώρες για το καθημερινό μακιγιάζ. Τα πολλά layers δεν είναι καλή επιλογή τις ημέρες του καύσωνα. Εκτός, ότι θα επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου, ο καύσωνας και η υγρασία θα κάνουν το foundation και το concealer να λιώνει κάτω από τον ήλιο με τον ίδιο τρόπο, που λιώνει το παγωτό σου.

Το «κλειδί» βρίσκεται στις αντηλιακές προσώπου με χρώμα. Ναι, ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη του boudoir σου τις βαριές υφές και πούδρες και να επιλέξεις για το νεσεσέρ των διακοπών σου, προϊόντα με ελαφριές και απαλές υφές. Ένα τέτοιο προϊόν είναι η αντηλιακή με χρώμα.

Κάλυψη και προστασία με ένα προϊόν

matildadjerf_1718304833_3389709083729899148_12980913.jpg

@matildadjerf

Ετοιμάζεσαι για εξορμήσεις το ΣΚ; 8 after sun που θα ανακουφίσουν την επιδερμίδα σου

Η αντηλιακή με χρώμα χαρίζει κάλυψη, προστασία και κάνει την επιδερμίδα του προσώπου να φαίνεται πραγματικά αψεγάδιαστη. Προσφέρει ένα λαμπερό και χρυσαφένιο δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο ρουζ στα ζυγωματικά και...voila! Έχεις το απόλυτο natural makeup look που μπορείς να φορέσεις παντού.

Έτσι, δεν θα χρειάζεσαι να φοράς foundation και αντηλιακό μαζί. Η αντηλιακή με χρώμα είναι ένα προϊόν 2 σε 1 που θα σε συντροφεύσει τόσο στις πρωινές βουτιές στη θάλασσα, όσο και στις απογευματινές και βραδινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού μαζί με την παρέα σου.

Τέλεια πόδια: 5 genius tips για να φοράς με άνεση τα αγαπημένα σου φορέματα

Να θυμάσαι ότι ο ήλιος είναι παντού και προκαλεί στην επιδερμίδα πρόωρη γήρανση, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και πανάδες και σημάδια που σίγουρα δεν θα ήθελες να έχεις πάνω σου.

Editor's tips: Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα πρέπει να δώσεις έμφαση και στη skincare routine σου. Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις το περίσσιο σμήγμα, θα ανοίξει τους πόρους και θα σου χαρίσει μία αλαβάστρινη βάση.

Μην φεύγεις! Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και δες τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά τα οποία χαρίζουν τέλεια κάλυψη, προστασία και φυσικά ματ αποτέλεσμα. Happy weekend queen!

Feather cut: Το νέο κούρεμα χαρίζει κίνηση και όγκο στα λεπτά μαλλιά