Η Δανάη Μπάρκα υπέκυψε στη γοητεία του κοντού καρέ και έβαψε τα μαλλιά της μαύρα

Τα καστανά μαλλιά μπορεί να φαίνονται βαρετά, αλλά είναι το πιο κλασικό και διαχρονικό χρώμα το οποίο ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σε όλες τις ηλικίες.

Τα κομψά και elegant κορίτσια της Ευρώπης, δηλαδή, οι Γαλλίδες εμπιστεύονται και αγαπούν τα κοντά μαλλιά, καθώς δίνουν φινέτσα και στιλ σε κάθε εμφάνιση τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το bob cut είναι το δημοφιλές κούρεμα των τελευταίων χρόνων.

Αυτή τη χρονιά, είδαμε όλο και περισσότερες celebrities, μεταξύ των οποίων είναι η Hailey Bieber, η Kourtney Kardashian και η Olivia Palermo να υποκύπτουν στη γοητεία του classic bob cut και να μας βάζουν σε πειρασμό... Το κοντό καρέ που φτάνει λίγο πιο πάνω από τους ώμους με τις άκρες του να αγκαλιάζουν το πιγούνι και να χαρίζει μία παριζιάνικη κομψότητα στην εμφάνιση έχει κάνει τις beauty lovers να το λατρέψουν.

Lip gloss: 8 προϊόντα με απίστευτη λάμψη που δεν κολλάνε και διαρκούν όλη μέρα

danai_barka_1720981002_3412158420758967607_48766689.jpg

@danai_barka

Στη λίστα με τις celebrities που πήραν τη μεγάλη απόφαση και αποχαιρέτησαν τα μακριά, πλούσια μαλλιά τους έρχεται να προστεθεί η παρουσιάστρια του Mega, Δανάη Μπάρκα. Η Δανάη, είναι μία γυναίκα που μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της στο Instagram το νέο hair look της με το οποίο πήγε καλεσμένη σε έναν γάμο.

Η Δανάη Μπάρκα έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και τα έβαψε μία σκούρα σοκολατένια απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα, οι άκρες πλέον των μαλλιών της φτάνουν μέχρι των ώμων. Τα κυματιστά μήκη της χαρίζουν extra κίνηση και όγκο, ενώ δημιουργούν την ψευδαίσθηση, ότι η Δανάη βγήκε μόλις από τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/C9abAK5s59M/

Το Copper-red είναι επίσημα το πιο in χρώμα μαλλιών -Βρες τη σωστή χάλκινη απόχρωση

Τα beach waves είναι ένα hairstyle που είναι ιδανική επιλογή για λεπτά μαλλιά, καθώς κάνει τις άκρες να φαίνονται πιο πυκνές και πλούσιες.

Το σκούρο καστανό είναι μία διαχρονική απόχρωση μαλλιών που δεν χάνει ποτέ! Τα καστανά μαλλιά μπορεί να φαίνονται βαρετά, αλλά είναι το πιο κλασικό και διαχρονικό χρώμα το οποίο ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σε όλες τις ηλικίες. Αυτό που κάνει το brunette να ξεχωρίζει είναι ότι χαρίζει μία «ακριβή» πινελιά στη συνολική εικόνα.

Οι followers της Δανάης παρατήρησαν αμέσως τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και έσπευσαν να αφήσουν το δικό τους σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα κορυφαία σχόλια...

Όλα τα tips για beach waves μαλλιά σαν της Χριστίνας Κοντοβά, της Βάσιας Κωσταρά και της Καινούργιου