Scandi girl makeup: Με αυτά τα tips θα πετύχεις το viral trend του Instagram

Ευαγγελία Αλπίδου

Το «κλειδί» βρίσκεται στην απλότητα, «less is more». Ήρθε η ώρα για ένα ξεκαθάρισμα στα προϊόντα του νεσεσέρ σου... Είσαι έτοιμη;

Καθημερινά, η ροή μας στο Instagram γεμίζει με το μοναδικό, σοφιστικέ στιλ των Scandi girls. Τα κορίτσια της Κοπενχάγης φημίζονται για την coolness και αβίαστη αισθητική τους, «τροφοδοτώντας» διαρκώς τις τάσεις που κυριαρχούν κάθε σεζόν.

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλες λατρεύουμε το στιλ των κοριτσιών της Σκανδιναβίας... Τα αέρινα tank tops με τις φλοράλ μάξι φούστες, οι χαμηλοί κότσοι με τα κοκάλινα κλάμερ και οι αλαβάστρινες επιδερμίδες με τα ροδαλά ζυγωματικά μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να θέλουμε, να μάθουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τα μυστικά που ακολουθούν οι Β. Ευρωπαίες στην εμφάνισή τους.

Μύθος vs αλήθεια; Ποια είναι τα οφέλη που χαρίζει το ροδόνερο στα μαλλιά

Ως beauty addicts, έχουμε ξεχωρίσει το Scandi girl makeup που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα social media. Πρόκειται για το ανάλαφρο και φυσικό μακιγιάζ που επιλέγουν τα it girls στην καθημερινότητά τους. Το «κλειδί» βρίσκεται στην απλότητα, «less is more». Ήρθε η ώρα για ένα ξεκαθάρισμα στα προϊόντα του νεσεσέρ σου... Είσαι έτοιμη;

446206490_440038915400377_146884443064486887_n.jpg

@matildadjerf

3 tips για να πετύχεις το viral μακιγιάζ των Scandi girls:

Αντηλιακή προσώπου με χρώμα

Δεν θα δεις ποτέ τα Scandi girls με έντονο μακιγιάζ. Οι βάσεις που επιλέγουν είναι ανάλαφρες, απαλές και όχι πολύ καλυπτικές. Σκοπός είναι να χαρίζουν ένα ομοιόμορφο και smooth αποτέλεσμα το οποίο θα αναδεικνύει με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η αντηλιακή προσώπου με χρώμα είναι το Νο1 προϊόν που χρησιμοποιούν αυτή την εποχή ως βάση στο daily makeup look τους. Προσφέρει προστασία, κάλυψη και μία natural επιδερμίδα που φαίνεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το Copper-red είναι επίσημα το πιο in χρώμα μαλλιών -Βρες τη σωστή χάλκινη απόχρωση

Ρουζ, ρουζ και πάλι ρουζ

Το ρουζ είναι το «μαγικό» προϊόν που χαρίζει στην επιδερμίδα μία απίστευτα ανάλαφρη, νεανική όψη. Έτσι, με μία μόνο κίνηση μπορείς να εξαφανίσεις οποιαδήποτε κούραση από την επιδερμίδα του προσώπου. Επίλεξε ένα υγρό ρουζ -το οποίο χαρίζει ένα δροσερό εφέ- τοποθέτησέ το επάνω στα ζυγωματικά και με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλα -ταμποναριστά- άπλωσε το προϊόν με φορά προς τα επάνω, φτάνοντας μέχρι του κροτάφους. Για έξτρα λάμψη και χρώμα μπορείς να εφαρμόσεις λίγη ποσότητα στο πιγούνι, το μέτωπο, τη μύτη, ακόμα και επάνω στα χείλη.

Το lip gloss είναι πάντα προέκταση του χεριού

Τέλος, για να ολοκληρώσουν το μακιγιάζ τους επιλέγουν το lip gloss. Το lip gloss, ενυδατώνει αμέσως τα χείλη και τους χαρίζει μία ασύγκριτη λάμψη που φωτίζει όλο το πρόσωπο. Χάρη στο glossy effect δημιουργείται η ψευδαίσθηση όγκου στα χείλη με αποτέλεσμα να αποκτάς τόνους αυτοπεποίθησης.

Τα παραπάνω tips θα σε κάνουν να μοιάζεις κι εσύ με τα Scandi girls της Β. Ευρώπης.

Ετοιμάζεσαι για εξορμήσεις το ΣΚ; 8 after sun που θα ανακουφίσουν την επιδερμίδα σου