Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου τώρα τον καύσωνα - Η πούδρα δεν είναι μέσα σε αυτά!

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα face & body mists είναι το boost ενυδάτωσης που ψάχνεις! Όπου κι αν βρίσκεσαι, είτε στο κέντρο της πόλης είτε σε μία ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα κάνεις ένα refresh ανά πάσα ώρα και στιγμή στην επιδερμίδα σου.

Η αλήθεια είναι πως η ροή μας στα social media «πλημμυρίζει» καθημερινά από αμέτρητες φωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα, καταγάλανα νερά και cocktails δίπλα στη θάλασσα... Ωστόσο, για κάποιες οι ημέρες των διακοπών μπορεί να αργούν να έρθουν ακόμα. -Join the club! Αν είσαι από αυτές που έχουν ζητήσει να πάρουν την καλοκαιρινή άδεια τον μήνα Αύγουστο, θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή... οι μέρες περνούν!

Editor’s Choice: Τα καλύτερα υγρά ρουζ που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Για να περάσουν ευχάριστα αυτές οι μέρες και να μπορέσεις να αντέξεις το κύμα καύσωνα που έχει «καλύψει» τη χώρα μας, θα πρέπει να ενσωματώσεις μέσα στην τσάντα σου τρία must προϊόντα που θα σε κρατήσουν δροσερή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το σίγουρο είναι ότι με ένα μόνο ψέκασμα θα χαρίσεις στην επιδερμίδα σου χιλιάδες δροσοσταλίδες που θα κάνουν το δέρμα σου να πάρει μία «μεγάλη ανάσα» δροσιάς και φρεσκάδας. Συνέχισε να διαβάζεις...

https://www.instagram.com/p/C9Atc4VIboS/

Face mist & body mist

AVENE-SPRAY-EAU-THERMALE.png

AVENE, SPRAY EAU THERMALE

Τα mists προσώπου και σώματος έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν ένα ασύγκριτο κύμα δροσιάς που τυλίγει αμέσως την επιδερμίδα. Διαθέτουν καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητές που ηρεμούν το ερεθισμένο, κόκκινο δέρμα. Μπορείς να ψεκάσεις το mist στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και μετά την άσκηση και να επαναφέρεις τη σωστή υγρασία στην επιδερμίδα σου. Τα face & body mists είναι το boost ενυδάτωσης που ψάχνεις! Όπου κι αν βρίσκεσαι, είτε στο κέντρο της πόλης είτε σε μία ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα κάνεις ένα refresh ανά πάσα ώρα και στιγμή στην επιδερμίδα σου.

Concave cut: Το καλοκαιρινό κούρεμα με τις φιλαριστές άκρες δίνει έξτρα όγκο στα μαλλιά

Αντηλιακό μαλλιών

WELLA-PROFESSIONALS-INVIGO-SUN-UV-HAIR-COLOR-PROTECTION-SPRAY.png

WELLA PROFESSIONALS, INVIGO SUN UV HAIR COLOR PROTECTION SPRAY

Αν έχεις βάψει πρόσφατα τα μαλλιά σου, τότε το αντηλιακό μαλλιών είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο νεσεσέρ σου. Το αντηλιακό μαλλιών προστατεύει το χρώμα ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες, ενώ περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών που ενυδατώνει τα μαλλιά σε βάθος. Χαρίζει αισθησιακή απαλότητα, ακαταμάχητα υγιή όψη και έντονη λάμψη που ακτινοβολεί. Επιπλέον, το άρωμα που διαθέτει, διαχέεται συνεχώς από τα μαλλιά και οι ανάλαφρες νότες σε συντροφεύουν μέσα στην ημέρα.

Αντηλιακό προσώπου σε στικ

CAUDALIE-Vinosun-Protect-High-Protection-Invisible-Stick-SPF50.png

CAUDALIE, VINOSUN PROTECT HIGH PROTECTION INVISIBLE STICK SPF50

Last, but not least! Το αντηλιακό προσώπου είναι το προϊόν που έχει σταθερή θέση μέσα στην τσάντα χειμώνα-καλοκαίρι. Το αντηλιακό σε στικ εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, αλλά και σε ευαίσθητες περιοχές (ελιές, ουλές, τατουάζ). Εφαρμόζεται πολύ εύκολα επάνω στην επιδερμίδα κάτω και επάνω από το μακιγιάζ χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Γαλλικό pedicure: Το γαλλικό στα πόδια επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ