Τα λάθη που κάνεις στα φρύδια σου και φαίνονται άγρια - 6 brow mascara για γέμισμα και τέλειο σχήμα

Ευαγγελία Αλπίδου

Δες πώς θα πετύχεις τέλεια, τοξωτά φρύδια που τονίζουν το βλέμμα και το κάνουν ακόμα πιο έντονο και ανορθωμένο.

Τα φρύδια, όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι η «κορνίζα» του προσώπου. Δηλαδή, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ... αν τα φρύδια σου είναι περιποιημένα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Όλες θέλουμε τέλεια, τοξωτά φρύδια που τονίζουν το βλέμμα και το κάνουν ακόμα πιο έντονο και ανορθωμένο. Αλλά, δυστυχώς δεν έχουμε γεννηθεί όλες οι γυναίκες με τέλεια και πυκνά φρύδια σαν του πασίγνωστου μοντέλου, Cara Delevingne.
Αυτό όμως δεν πρέπει να μας πτοεί! Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες προϊόντα μακιγιάζ που είναι αποκλειστικά για τα φρύδια και χαρίζουν σε χρόνο dt γεμάτα, καλοσχηματισμένα φρύδια.

Rokh-bks-F24-032.jpg

Ήρθε η ώρα να πεις «bye-bye» στις πανάδες - 7 αποτελεσματικοί οροί για όλους τους τύπους δέρματος

Εμείς στο beauty department του Queen έχουμε «εμμονή» με τις brow mascara. Πρόκειται για mascara που είναι αποκλειστικά για την περιοχή των φρυδιών. Διαθέτουν μικρό βουρτσάκι το οποίο είναι ιδανικό για να γεμίζει με χρώμα τα κενά ανάμεσα στα φρύδια και να χαρίζει τέλειο σχήμα και όγκο. Έτσι, με ένα μόνο πέρασμα έχεις τέλεια φρύδια και το κυριότερο... φαίνονται φυσικά! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε την αγαπημένη brow mascara. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

2 σημαντικά λάθη που κάνεις με τα φρύδια και δείχνει το βλέμμα σου «άγριο»

https://www.instagram.com/p/C8phwVgPx_-/

Υπερβολικά σκούρα φρύδια

Απέφυγε τα πολύ σκούρα μολύβια φρυδιών. Κι αυτό, γιατί η διαφορά με τα φυσικά σου χρώματα θα είναι εμφανής και θα κάνει το βλέμμα σου παράταιρα «άγριο». Επίλεξε πιο απαλές αποχρώσεις, ενώ εφάρμοσε απαλά το μολύβι επάνω στα φρύδια για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Μύθος vs αλήθεια; Ποια είναι τα οφέλη που χαρίζει το ροδόνερο στα μαλλιά

Έντονα τοξωτά φρύδια

Τα έντονα τοξωτά φρύδια ανήκουν στο παρελθόν όπως τα πολύ λεπτά από τα 90s και 00s. Επίλεξε μία ελαφριά καμπύλη γραμμή που θα γλυκαίνει και θα κολακεύει το βλέμμα σου.

Editor's tips: Αν δεν μπορείς μόνη σου να τους χαρίσεις το τέλειο σχήμα, καλό θα ήταν να εμπιστευτείς μια ειδικό, για να έχεις σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κοντό καρέ: Αυτά είναι τα 3 stylish κουρέματα που ορκίζονται οι Γαλλίδες