Chocolate lovers! Έχουμε τα πιο ωραία σοκολατί χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε όλες

Πρόκειται για ζεστές αποχρώσεις οι οποίες θα τονίσουν τέλεια την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας σου τώρα το καλοκαίρι, αλλά θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και τον χειμώνα του 2024-2025.

Πρέπει όλες να παραδεχτούμε ότι η σοκολάτα είναι το αγαπημένο μας γλύκισμα. Βέβαια, εκτός από την ανεπανάληπτη, γλυκιά γεύση της, έχει μία από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις που προσπαθούμε, να περιγράψουμε στον κομμωτή μας όταν θέλουμε ένα refresh στο χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας το σοκολατί... αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις σοκολάτας. Και φυσικά, δεν εννοούμαι τη λευκή σοκολάτα... Αναφερόμαστε σε όλα αυτά τα ζεστά και γλυκά καστανά χρώματα μαλλιών που χαρίζουν μία υγιή και λαμπερή όψη στην τρίχα.

Έρχεται το αγαπημένο σου συγκρότημα; Τα πιο iconic χτενίσματα για κάθε στιλ

Μετά από αρκετή έρευνα και σύμφωνα με τους hair colourists, βρήκαμε τα πιο λαχταριστά σοκολατί χρώματα που μπορείς να κάνεις screenshot και να πας στον κομμωτή σου! Έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε ηλικία. Πρόκειται για ζεστές αποχρώσεις οι οποίες θα τονίσουν τέλεια την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας σου τώρα το καλοκαίρι, αλλά θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και τον χειμώνα του 2024-2025. Ρίξε μία ματιά και προσπάθησε να μην πας στο ψυγείο αναζητώντας σοκολάτα!

Melted chocolate

Το melted chocolate μοιάζει πολύ με το chocolate cyrup τη γλυκιά απόχρωση των μαλλιών της Hailey Bieber. Πρόκειται για ένα ζεστό και φωτεινό χρώμα που κολακεύει κάθε τόνο δέρματος. Φαίνεται απίστευτα λαχταριστό και λαμπερό που μοιάζει με τις ηλιόλουστες ακτίνες του ήλιου.

Dark chocolate

Το σκούρο καστανό είναι κλασικό και διαχρονικό. Η συγκεκριμένη dark σοκολατένια απόχρωση ξεχωρίζει, γιατί χαρίζει μία «ακριβή» και νεανική αισθητική στη συνολική εικόνα. Το σκούρο σοκολατί είναι πάντα στις τάσεις!

Έχεις ξηρά μαλλιά; Αυτό είναι το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις από τη hair care routine σου

Sweet chocolate w/ balayage

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι εμπνευσμένη από τη σοκολάτα γάλακτος. Η βάση είναι πιο σκούρα, ενώ οι άκρες είναι ελαφρώς πιο ανοιχτές με διακριτικά highlights, τα οποία χαρίζουν περισσότερη διάσταση και όγκο στα μαλλιά. Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για κοπέλες που έχουν λεπτά μαλλιά.

Καφέ σοκολάτα με χάλκινες πινελιές

Οι χάλκινοι υποτόνοι δημιουργούν το τέλειο combo με τις chocolate αποχρώσεις. Δημιουργούν ένα λαμπερό και φωτεινό χρώμα που ταιριάζει τόσο σε σκουρόχρωμες όσο και σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Τη συγκεκριμένη απόχρωση την είχε υιοθετήσει και το πασίγνωστο μοντέλο, Emily Ratajkowski στα μαλλιά της.

Δεν ξέρεις τι άρωμα να πάρεις στις διακοπές; 7 fresh καλοκαιρινές μυρωδιές για να διαλέξεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης