Κατερίνα Καινούργιου: 3 καφέ σκιές και 3 beauty tips για να πετύχεις το καλοκαιρινό smokey eye της

Το καφέ smokey eye χαρίζει ένα απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα που κολακεύει το βλέμμα και το κάνει να φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Το smokey eye είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό, καθώς χαρίζει βάθος στο βλέμμα. Για να πετύχεις ένα smokey eye look δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη μαεστρία, ουσιαστικά, γίνεται ένα blending σκιών επάνω στο κινητό βλέφαρο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις το κατάλληλο πινέλο και φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα.

Στα catwalks της προηγούμενης σεζόν είδαμε έντονα bold eye look, όπως το κίτρινο και το κόκκινο να φωτίζουν το βλέμμα και να δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με τα total neutral outfits. Ωστόσο, το μαύρο και το καφέ smokey eyes είναι από τις κλασικές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε εποχή.

Ashi-HC-bks-F23-030-(1).jpg

Σήμερα, θα μιλήσουμε για τα καφέ smokey eyes. Το καφέ smokey eye look είναι το νέο μαύρο. Είναι αρκετά δημοφιλές γιατί χαρίζει ένα απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα που κολακεύει το βλέμμα και το κάνει να φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Tanning season! 8 αντηλιακά λάδια σώματος με SPF για σοκολατένια επιδερμίδα

Μιας και μιλάμε για το καφέ smokey eye, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το συγκεκριμένο μακιγιάζ για την καλοκαιρινή της έξοδο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα ultra chic bun και ένα σαγηνευτικό καφέ smokey eye. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν κι αυτό σε ουδέτερες αποχρώσεις, το ίδιο και τα χείλη έχοντας μία καφέ-μπεζ απόχρωση κραγιόν. Αν θες να πετύχεις κι εσύ το απόλυτο, καλοκαιρινό μακιγιάζ για τις βραδινές εξόδους σου στο νησί, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα...

452653326_18450363871055557_8189580997840352758_n.jpg

@katken85

3 καφέ σκιές και 3 beauty tips για να πετύχεις το καφέ smokey eye

Primer ματιών

Για αρχή, θα χρειαστείς ένα primer ματιών. Το primer ματιών θα χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σου και θα σταθεροποιήσει τα υπόλοιπα προϊόντα. Έτσι, ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες (καύσωνας, υγρασία) οι σκιές και το eyeliner θα παραμείνουν άθικτα και δεν θα τρέχουν επάνω στα ρούχα σου.

6 ενυδατικοί οροί για να «ξεδιψάσει» το δέρμα σου το καλοκαίρι

Καφέ παλέτα σκιών

Επίλεξε μία καφέ παλέτα σκιών με διάφορες αποχρώσεις, από τις πιο ανοιχτές ως τις πιο σκούρες. Μη διστάσεις να προτιμήσεις και αποχρώσεις που έχουν glitter, καθώς θα χαρίσουν έξτρα λάμψη στο smokey eyes σου.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες μερικές από τις αγαπημένες μας καφέ παλέτες σκιών...

Mascara & eyeliner

Τέλος, για να ολοκληρώσεις το καφέ smokey eye look θα χρειαστείς μία μαύρη mascara. Ωστόσο, αν θες ένα πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να εφαρμόσεις μία γραμμή eyeliner και να δημιουργήσεις ένα cat eye look που θα κάνει το βλέμμα σου πιο ανορθωμένο και σαγηνευτικό.

Δεν ξέρεις τι άρωμα να πάρεις στις διακοπές; 7 fresh καλοκαιρινές μυρωδιές για να διαλέξεις