Wet look: Όλα τα tips για να πετύχεις το ultra καλοκαιρινό χτένισμα της Δανάης Μπάρκα

Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πρακτικά, βολικά και ultra σέξι! Είναι ιδανική επιλογή σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο.

Το wet look είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού. Αυτή η ψευδαίσθηση που χαρίζει λες και βγήκες μόλις από τη θάλασσα, κάνει το συγκεκριμένο hairstyle μοναδικό!

Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πρακτικά, βολικά και ultra σέξι! Έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν με κάθε summer outftit και σε οποιαδήποτε περίσταση. Για παράδειγμα, αν είναι καλεσμένη σε γάμο, μην το σκέφτεσαι... Go for it! Το μυστικό είναι στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις. Επίλεξε ένα hair oil, έναν αφρό και τέλος, για να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα μία λακ. Μην το παρακάνεις στην ποσότητα! Σκοπός είναι τα μαλλιά να δείχνουν ανάλαφρα και εύκαμπτα και σε καμία περίπτωση «τραγανά» και σκληρά.

Kardoune: Η παραδοσιακή τεχνική για ίσια μαλλιά χωρίς θερμαντικά εργαλεία από την Αλγερία

2 tips που θα απογειώσουν το wet look σου

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα 2 τέλεια και αλάνθαστα tips σύμφωνα με τους hair experts για το απόλυτο wet look είναι τα εξής:

  • Το πρώτο είναι να συνδυάσεις το hair oil με μία κρέμα μαλλιών. Μπορεί να είναι κρέμα ενάντια στο φριζάρισμα ή κρέμα ενυδάτωσης. Τοποθέτησε ίση ποσότητα κρέμας και hair oil στην παλάμη σου, ανάμειξε τα δύο προϊόντα και πέρασέ τα σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Δώσε αρκετή έμφαση στη ρίζα καθώς τα μαλλιά έχουν την ιδιότητα να «απορροφούν» αμέσως οποιοδήποτε προϊόν.
  • Στη συνέχεια, αφού εφαρμόσεις τον αφρό και λίγο πριν κλειδώσεις με τη λακ, χρησιμοποίησε μερικά hair clips για να χαρίσεις έξτρα όγκο και μία wavy κίνηση στις άκρες σου.

@danai_barka

4 stylish χτενίσματα που κάνουν τα it girls και έχουν τέλεια μαλλιά τώρα στον καύσωνα

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω tips η επιτυχία είναι σίγουρη! Η Δανάη Μπάρκα, είναι από τις celebrities που αγαπάει το συγκεκριμένο χτένισμα. Για να καταλάβεις, πριν λίγες ώρες ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό με ένα ultra chic wet look. Τα μαλλιά της πλέον είναι μέχρι το ύψος των ώμων, ένα αυστηρό bob cut. Για το wet look, η Δανάη επέλεξε να φέρει όλα τα μαλλιά προς τα πίσω δημιουργώντας έξτρα όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Για να ολοκληρώσει το beauty look της, η Δανάη επέλεξε ένα natural makeup look, τονίζοντας μόνο τα ζυγωματικά με μία ροδακινί απόχρωση ρουζ.

Κάνε τώρα ένα scroll για να δεις τα αγαπημένα μας λάδια και τις καλύτερες κρέμες μαλλιών που μυρίζουν τέλεια και λειαίνουν τα μαλλιά. Ρίξε μία ματιά...

Έχεις ξηρά μαλλιά; Αυτό είναι το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις από τη hair care routine σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης