Θέλεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί όλη μέρα; 4 beauty tips που ίσως δεν γνωρίζεις

Ευαγγελία Αλπίδου

Μήπως ήρθε η ώρα να εντάξεις το primer στο μακιγιάζ σου; Το primer κάνει το δέρμα να μοιάζει λείο και ομοιόμορφο σαν φίλτρο του Instagram. 

Θες το μακιγιάζ σου να διαρκεί όλη μέρα; Ε, λοιπόν, πλέον μπορείς να το πετύχεις! Κι όμως, μπορεί το μακιγιάζ σου να παραμείνει άθικτο χωρίς να το ανανεώνεις συχνά. Οι makeup artists του εξωτερικού, μέσα από τα social media μας δείχνουν τα πιο έξυπνα beauty tips, τα οποία χρησιμοποιούν οι ίδιοι στο μακιγιάζ τους.

Αν, λοιπόν, αναρωτιόσουν, πώς η εντυπωσιακή JLo μετά από ώρες έντονου χορού και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, όπως ζέστη και υγρασία, καταφέρνει να έχει άθικτο makeup look επάνω στη σκηνή... Μετά από αυτό το άρθρο θα έχεις όλες τις απαντήσεις στα «χέρια» σου! Και φυσικά, θα καταφέρεις να αποκτήσεις κι εσύ το ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ που θα σε συντροφεύει από το πρωί ως το βράδυ, χωρίς να «ασφυκτιά» η επιδερμίδα σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

5 κουρέματα για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου πριν τις διακοπές -Δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling

Τα 4 beauty tips που θα χαρίσουν διάρκεια στο μακιγιάζ σου

https://www.instagram.com/p/C9AhDzhtzPD/

Πρόσθεσε το primer στο νεσεσέρ σου

Πολλές κοπέλες θεωρούν ότι το primer είναι περιττό για το μακιγιάζ. Μέγα λάθος! Το primer είναι το προϊόν που θα χαρίσει την τέλεια, αψεγάδιαστη βάση. Κι όμως... Τα primer, μπορούν να κάνουν τα πάντα! Συγκεκριμένα, διορθώνουν το χρώμα της επιδερμίδας, χαρίζουν λάμψη και κάνουν το δέρμα να μοιάζει λείο και ομοιόμορφο σαν φίλτρο του Instagram. Για να καταλάβεις, γεμίζουν τους πόρους, διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας και την κάνουν πιο όμορφη. Βέβαια, εκτός από τα παραπάνω, κάνουν το μακιγιάζ πιο σταθερό και αναλλοίωτο μέσα στην ημέρα. Μήπως ήρθε η ώρα να το εντάξεις στο καθημερινό σου μακιγιάζ;

Τα αρώματα που «μυρίζουν καλοκαίρι»… των 90’s

Το «κλειδί» είναι τα αδιάβροχα προϊόντα

Το έχουμε ξανά πει και θα το ξανά πούμε! Τα αδιάβροχα προϊόντα πρέπει να έχουν σταθερή θέση στο νεσεσέρ του καλοκαιριού. Είναι σωτήρια, γιατί καμία μας δεν θέλει η mascara της να «τρέχει» και το eyeliner να μουντζουρώνει τα ρούχα.

Επίλεξε κρεμώδη προϊόντα

Τα κρεμώδη προϊόντα απλώνονται και αναμειγνύονται άψογα επάνω στην επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνουν. Χαρίζουν ένα fresh και δροσερό αποτέλεσμα που κάνει το δέρμα να φαίνεται ότι σφύζει από υγεία. Ναι, είναι ιδανικά ακόμα και για λιπαρές επιδερμίδες!

Πες ΝΑΙ στο facial spray

Το ενυδατικό mist προσώπου εκτός το ότι θα σε «σώσει» από τις hot ημέρες, θα κρατήσει την επιδερμίδα σου σωστά ενυδατωμένη, από το πρωί ως το βράδυ. Επιπλέον, μπορείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου και να κάνεις ένα refresh στο μακιγιάζ σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Tanning season! 8 αντηλιακά λάδια σώματος με SPF για σοκολατένια επιδερμίδα