Λαμπερή επιδερμίδα: 8 λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις

Μπορείς να το απλώσεις στο ντεκολτέ και στους ώμους σου και να δώσεις extra πόντους sexiness στην εμφάνισή σου.

Θα σου πω την αλήθεια... Έχω αγάπη με οποιοδήποτε προϊόν έχει glitter και γενικά διακριτικές λάμψεις. Δηλαδή, το highlighter είναι από τα καλλυντικά που έχει σταθερή θέση στο νεσεσέρ μου χειμώνα-καλοκαίρι, καθώς με ένα μόνο πέρασμα χαρίζει ένα φυσικό glow εφέ στην επιδερμίδα.

Βέβαια, εκτός από το highlighter που χρησιμοποιώ ξανά και ξανά στο μακιγιάζ μου, τα λάδια σώματος με glitter είναι το αμέσως επόμενο beauty item που χρησιμοποιώ -σχεδόν καθημερινά- στο σώμα μου. Τα λάδια με glitter απλώνονται πολύ εύκολα επάνω στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητα καθώς απορροφώνται αμέσως!

Θέλεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί όλη μέρα; 4 beauty tips που ίσως δεν γνωρίζεις

Editor's tips: Μπορείς να το απλώσεις στο ντεκολτέ και στους ώμους σου, ειδικά αν φοράς off-shoulder φόρεμα ή tops το βράδυ και να δώσεις extra πόντους sexiness στην εμφάνισή σου.

Τα body oil, ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος, αφήνοντας μία λεία και μεταξένια επιδερμίδα. Επιπλέον, τώρα το καλοκαίρι ο συνδυασμός με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, δημιουργεί το τέλειο sunkissed skin, τονίζοντας ακόμα περισσότερο το μαύρισμα.

Τα λάδια σώματος με διακριτικές λάμψεις είναι το «κλειδί» για να παρατείνεις το μαύρισμα σου μετά τις διακοπές.

6 ενυδατικοί οροί για να «ξεδιψάσει» το δέρμα σου το καλοκαίρι

Κι αν δεν έχεις βρει ακόμα το λάδι σώματος με glitter που θα σε συντροφεύσει στην παραλία, στην απογευματινή βόλτα στα σοκάκια του νησιού ή στο ποτό στο bar... εγώ είμαι εδώ! Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα 8 καλύτερα και πιο λαμπερά shimmering oils, που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου και θα αναδείξουν τα καλοκαιρινά outfits σου.

Shopping list:

Tanning season! 8 αντηλιακά λάδια σώματος με SPF για σοκολατένια επιδερμίδα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης