Νεσεσέρ παραλίας: 5 must have προϊόντα που πρέπει να έχεις -Δεν είναι το αγαπημένο σου άρωμα

Ευαγγελία Αλπίδου

Το αντηλιακό με χρώμα θα γίνει το αγαπημένο σου item που θα φοράς σαν βάση στο daily μακιγιάζ σου.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα απαραίτητα που πρέπει να έχει το νεσεσέρ της παραλίας. Θέμα μείζονος σημασίας για κάθε γυναίκα που έχει κανονίσει ή απολαμβάνει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ποια είναι, λοιπόν, τα must have προϊόντα, δηλαδή, τα απαραίτητα και αναγκαία που πρέπει να έχουμε μαζί μας;

Για να μην πάθεις αυχενικό στις διακοπές σου και αναγκαστείς να κουβαλάς όλα τα προϊόντα που έχεις επάνω στο boudoir σου, αποφασίσαμε, να διαβουλευτούμε -εδώ στο beauty department το queen- προκειμένου να καταγράψουμε όλα εκείνα τα items τα οποία θα φροντίσουν να περάσεις τις πιο αξέχαστες στιγμές στην παραλία και όχι μόνο.

Πάρε στα χέρια σου το νεσεσέρ παραλίας και άρχισε να προσθέτεις τα παρακάτω must have προϊόντα. Συνέχισε να διαβάζεις...

Hair care routine: Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών για ταλαιπωρημένες άκρες

5 must have προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ παραλίας

Αντηλιακό με χρώμα

Korres-Yoghurt-Sunscreen-Face-Cream-SPF50-Tinted.png

KORRES, YOGHURT SUNSCREEN FACE CREAM SPF50 TINTED

Το αντηλιακό με χρώμα είναι το Νο1 προϊόν που πρέπει να έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Χαρίζει μία ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς διχρωμίες, ενώ συγχρόνως προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ, ακόμα και σαν βάση στο μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα θα είναι super ανάλαφρο και δροσερό.

Πούδρα με SPF

SEVENTEEN-HIGH-PHOTO-AGEING-PROTECTION-COMPACT-POWDER-SPF30.png

SEVENTEEN, HIGH PHOTO AGEING PROTECTION COMPACT POWDER SPF30

Η πούδρα θα φρεσκάρει τον τόνο της επιδερμίδα σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Προστατεύει την επιδερμίδα, προλαμβάνει τα σημάδια φωτογήρανσης και προσφέρει φυσικό ματ αποτέλεσμα και ιδανική κάλυψη.

Lip balm με SPF

Lip-Balm-Frezyderm-3-in-1-Active-Sun-Screen-SPF50+.png

FREZYDERM, LIP BALM 3 IN 1 ACTIVE SUN SCREEN SPF50+

Editor’s Choice: Τα lip glosses που χαρίζουν ανεπανάληπτη λάμψη στα χείλη

Το αντηλιακό χειλιών παρέχει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία που διαρκεί. Προσφέρει ενυδάτωση μακράς δράσης και μία φυσική λάμψη που κάνει τα χείλη ακαταμάχητα.

Λιλά manicure: Το χρώμα που θα τονίσει το μαύρισμά σου -7 nail arts για να διαλέξεις

Face mist

AVENE-FACIAL-SPRAY-WATER.png

AVENE, FACIAL SPRAY WATER

Το face mist θα σου χαρίσει αμέσως ένα κύμα δροσιάς που θα σε ανακουφίσει τις ημέρες του καύσωνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραλία, μετά το μακιγιάζ, τα σπορ και στο ταξίδι, για να δροσιστείς.

Κλάμερ

PULL-and-BEAR.jpg

PULL & BEAR, ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Το κλάμερ είναι το αξεσουάρ μαλλιών που θα σε βοηθήσει να έχεις πάντα περιποιημένα μαλλιά. Επίλεξε ένα κοκαλάκι σε σχήμα λουλουδιού και δημιούργησε τα πιο iconic hairstyle σαν τα it girls.

Hair care routine: Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών για ταλαιπωρημένες άκρες