7 ευωδιαστές κρέμες σώματος που χρειάζεται η επιδερμίδα σου

Η body lotion προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης και τη διατηρεί λαμπερή, υγιή και σφριγηλή από το πρωί ως το βράδυ.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε όλες οι γυναίκες την ίδια ανάγκη στη skincare routine μας. Η κάθε μία από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικό τύπο δέρματος, με αποτέλεσμα να επιλέγουμε προϊόντα με διαφορετικά συστατικά.

Ωστόσο, ένα πράγμα που είναι το ίδιο για όλες μας είναι η ανάγκη για ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Η κρέμα σώματος είναι το βήμα που παίζει σημαντικό ρόλο στην περιποίηση του δέρματος και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αμελούμαι.

Η body lotion προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης και τη διατηρεί λαμπερή, υγιή και σφριγηλή από το πρωί ως το βράδυ. Τα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά που περιέχουν οι κρέμες σώματος είναι ικανά να προστατεύσουν το δέρμα από τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενώ το βοηθούν συγχρόνως στην παραγωγή κολλαγόνου.

451413514_1148274499615833_1823239677840945603_n.jpg

@andrea_vujovic

Θες μία φυσική ηλιοκαμένη επιδερμίδα; Όλα τα σημεία που μπορείς να εφαρμόσεις το bronzer σου

Η κρέμα σώματος ενδείκνυται ακόμα και για τις πολύ ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Αν, δηλαδή, έχεις ξεφλουδίσει ή το δέρμα σου είναι ξηρό και έχει ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση, η κρέμα σώματος είναι το «κλειδί» που ψάχνεις.

Editor's tip: Πριν εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα σώματος, κάνε απολέπιση. Η απολέπιση θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει την επιδερμίδα σου λεία και απαλή. Επιπλέον, θα βοηθήσει την κρέμα σώματος να εισχωρήσει καλύτερα και πιο εύκολα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας σου.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις πιο μοσχομυριστές και ενυδατικές κρέμες σώματος που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Δεν αφήνουν λιπαρότητα, αντιθέτως, προσφέρουν απαλές και δροσερές νότες που διαρκούν όλη μέρα. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε την αγαπημένη σου.

Θέλεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί όλη μέρα; 4 beauty tips που ίσως δεν γνωρίζεις

Shopping list:

Chocolate lovers! Έχουμε τα πιο ωραία σοκολατί χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε όλες