Beach hair: 3 μυστικά για υπέροχα μαλλιά στην παραλία

Ευαγγελία Αλπίδου

Το leave-in conditioner είναι από τα summer essentials που πρέπει να έχεις στην τσάντα θαλάσσης σου.

Όλες θέλουμε να έχουμε υπέροχα μαλλιά -ειδικά- στην παραλία. Μετά από μία βουτιά στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο για ώρες, τα μαλλιά μας αποκτούν μία άγρια, θαμπή όψη σαν να είμαστε ξεμαλλιασμένες. -Ναι, χωρίς καμία υπερβολή!

Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας και η σκόνη αφυδατώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν να φαίνονται θαμπά. Επειδή, λοιπόν, δεν θέλουμε να πηγαίνουμε στην παραλία και να φεύγουμε σαν τους Ζουλού, αποφασίσαμε να ψάξουμε εύκολα hair hacks τα οποία θα κάνουν τα μαλλιά μας να φαίνονται όλη την ώρα λαμπερά και περιποιημένα.

Το μυστικό βρίσκεται στην εντατική ενυδάτωση και φροντίδα. Και φυσικά, στο styling! Έτσι, θα σταματήσουν τα μαλλιά μας να «φωνάζουν» βοήθεια.

447624018_968586518077794_7722282301398017608_n.jpg

@josefinevogt

7 ευωδιαστές κρέμες σώματος που χρειάζεται η επιδερμίδα σου

Leave-in conditioner

Το leave-in conditioner είναι συνήθως μια κρέμα μαλλιών την οποία μπορείς να έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Την απλώνεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και δεν θέλει ξέβγαλμα. Είναι αυτό που θα ενυδατώσει και θα ξεμπερδέψει τα μαλλιά σου μετά από τη θάλασσα και θα τα προστατεύσει από το σπάσιμο. Θα τους χαρίσει άμεσα ένα boost λάμψης.

Αντηλιακό μαλλιών

Το αντηλιακό μαλλιών έχει τα ίδια οφέλη με το leave-in conditioner μόνο που συνδυάζει έξτρα προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Έχει δείκτη SPF που προστατεύει, θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Ψεκάζεις σε στεγνά ή νωπά μαλλιά πριν ή και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο χωρίς να ξεβγάλεις. Αν έχεις κάνει πρόσφατα refresh στο χρώμα των μαλλιών σου, το αντηλιακό μαλλιών είναι το προϊόν που πρέπει να έχεις συνέχεια μέσα στην τσάντα σου για να μπορέσεις να διατηρήσεις το χρώμα λαμπερό.

Sleek κότσοι, πλεξούδες και μαντήλια από τα 90s θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις hot μέρες

Πλεξούδες και high buns

Τους θερμούς μήνες θες χαλαρά hairstyles που να φαίνονται επιμελώς ατημέλητα αλλά και συγχρόνως κομψά. Οι XL πλεξούδες και τα high buns θα γίνουν ένα με τα beach looks σου, όσες ώρες κι αν βρίσκεσαι στην παραλία με το μαγιό σου. Επιπλέον, είναι χτενίσματα που θα «καμουφλάρουν» τα ατίθασα μαλλιά σου και θα τα κάνουν να φαίνονται όλη την ώρα περιποιημένα.

Μπλε manicure: 7 ιδέες με το χρώμα που κυριαρχεί παντού το καλοκαίρι