Αφέλειες: Το hair trend που θα βλέπεις παντού και το 2025 -Δες πώς θα το υιοθετήσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Αφέλειες: Το hair trend που θα βλέπεις παντού και το 2025 -Δες πώς θα το υιοθετήσεις
The Style Stalker/launchmetrics.com/spotlight

Οι αφέλειες, είναι το κούρεμα που επιλέγουν τώρα τα Scand girls. Είναι ένα διαχρονικό στiλ κουρέματος που τρεντάρει κάθε σεζόν. 

Αυτές τις μέρες, οι δρόμοι της πιο fashion πρωτεύουσας των σκανδιναβικών χωρών έχει «πλημμυρίσει» με πλήθος ανθρώπων, όπως influencers, fashion editors και λάτρεις της μόδας που ξεχωρίζουν για το ανεπανάληπτο και μοναδικό στιλ τους.

Σήμερα, λοιπόν, ολοκληρώνεται η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης για την άνοιξη-καλοκαίρι 2025. Μέσα από τα catwalks και τις street style εμφανίσεις ενημερωνόμαστε για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη χρονιά τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και της ομορφιάς. Μπορεί οι μακριές βερμούδες και τα animal prints να είναι τα hero pieces που πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά ως beauty addicts, βρήκαμε το απόλυτο hair trend που θα βλέπουμε παντού το 2025.

Το trend που θα σε πείσει να ανανεώσεις το κούρεμά σου μετά τις διακοπές

Eye patches: Γιατί πρέπει να έχεις μαζί σου στο νεσεσέρ των διακοπών

Copenhagen-str-S25-0374.jpg

Curtain bangs are back! Οι αφέλειες, είναι το κούρεμα που επιλέγουν τώρα τα Scand girls. Όπως καταλαβαίνεις, οι αφέλειες είναι ένα διαχρονικό στιλ κουρέματος που τρεντάρει κάθε σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διάφορα στιλ που μπορείς να επιλέξεις στην εμφάνισή σου. Για παράδειγμα, οι see-through bangs είναι οι «διάφανες» αφέλειες, αυτές δηλαδή που είναι κάπως αραιωμένες και όχι πολύ πυκνές, θυμίζοντας shaggy bangs. Πρόκειται, στην ουσία, για πολύ λεπτές αφέλειες με κενά μεταξύ τους, που πλαισιώνονται γύρω από το μέτωπο. Αν, λοιπόν, έχεις μεγάλο μέτωπο, μπορείς άνετα να κάνεις see-through bangs και κάθε είδους αφέλεια.

Coconut nails: 6 ιδέες για το πιο κομψό και fresh manicure του καλοκαιριού

Copenhagen-str-S25-0411.jpg

Από την άλλη, αν έχεις μικρό ή στενό μέτωπο, μπορείς να επιλέξεις pixie bangs, ώστε να μην καλύψεις τελείως το μέτωπό σου. Πρόκειται, για τις micro αφέλειες οι οποίες ταιριάζουν τέλεια σε bob cuts, αποπνέοντας ένα πιο ανδρόγυνο και ταυτόχρονα, σέξι στιλ. Τα pixie bangs είναι ένα τολμηρό look που θα γεμίσει την εμφάνισή σου με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Go for it!

Copenhagen-str-S25-0377.jpg

Εσύ, τι λες; Θα τολμήσεις, να υιοθετήσεις τις αφέλειες μετά τις διακοπές;

Κάηκες από τον ήλιο; Αυτές οι κρέμες θα σου χαρίσουν άμεση ανακούφιση και θρέψη