Sleek κότσος: Με αυτά τα προϊόντα θα πετύχεις σε χρόνο dt το αγαπημένο χτένισμα των influencers

Ευαγγελία Αλπίδου

Ο κότσος μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση και το σημαντικότερο δεν χρειάζεται εργαλεία θερμότητας!

Ο κότσος είναι το χτένισμα που κυριαρχούσε στα trends των 00s, μαζί με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα crop-tops. Πρόκειται, για ένα χτένισμα που γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, απογειώνοντας οποιαδήποτε εμφάνιση. Ωστόσο, πλέον έχει έρθει πιο σύγχρονος και ανανεωμένος, αφήνοντας πίσω το επιμελώς ατημέλητο στιλ και υιοθετώντας μία πιο glam πινελιά.

Ο sleek κότσος είναι το πιο δημοφιλές χτένισμα των τελευταίων χρόνων. Μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση (από το οικογενειακό γιορτινό τραπέζι μέχρι και σε μία καλοκαιρινή έξοδό), μπορείς να το πετύχεις μόνη σου μέσα σε λίγη ώρα και το σημαντικότερο δεν χρειάζεται εργαλεία θερμότητας!

Πολύ σωστά! Αφού χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου, τα παρακάτω προϊόντα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτή την glossy υφή που κάνει το συγκεκριμένο hairstyle να ξεχωρίζει.

Κάηκες από τον ήλιο; Αυτές οι κρέμες θα σου χαρίσουν άμεση ανακούφιση και θρέψη

Editor's tips: Ο sleek κότσος μπορεί να γίνει τόσο σε νωπά μαλλιά όσο σε στεγνά, ακολουθώντας τα ίδια steps.

Λάδι μαλλιών

MOROCCANOIL, TREATMENT HAIR OIL

Το λάδι μαλλιών μπορείς να το εφαρμόσεις από πριν στα μήκη και τις άκρες, αλλά και στη ρίζα των μαλλιών όταν τα πιάσεις όλα μαζί ψηλά επάνω. Εκτός από το shinny εφέ που προσφέρει, θα ενυδατώσει και θα θρέψει την τρίχα σου.

Προϊόν για styling

PANTENE, PRO-V NATURAL WAVES ΚΡΕΜΑ STYLING

Το προϊόν για styling θα χαρίσει στα μαλλιά τη σωστή υγρασία και ένα glam εφέ που θα διαρκεί για ώρες. Το συγκεκριμένο προϊόν, αποτρέπει το φριζάρισμα και αφήνει λεία και ενυδατωμένα μαλλιά για ώρες. Εφάρμοσε λίγη ποσότητα στα χέρια σου και δώσε έμφαση στη ρίζα των μαλλιών σου.

Παιχνιδιάρικο scrunchies

MANGO, ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΑΞΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Τέλος, απογείωσε το χτένισμά σου, τοποθετώντας ένα παιχνιδιάρικο scrunchies και δημιούργησε τους πιο matchy-matchy συνδυασμούς με τα summer outfits σου.

Αφέλειες: Το hair trend που θα βλέπεις παντού και το 2025 -Δες πώς θα το υιοθετήσεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης