Το εκρηκτικό κόκκινο manicure της Zendaya είναι η τέλεια απόχρωση που θα τονίσει το μαύρισμά σου

5 φωτεινά κόκκινα βερνίκια για να υιοθετήσεις το red manicure της αγαπημένης ηθοποιού. 

Το κόκκινο manicure συνεχίζει να είναι huge τάση μέχρι και σήμερα από τη δεκαετία του 1930. Το κόκκινο βερνίκι είναι θηλυκό και απίστευτα ελκυστικό, ενώ έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε ηλικία.

Καθημερινά εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη υποκύπτουν στη γοητεία του κόκκινου μανικιούρ.

Το κόκκινο μανικιούρ το έχω συνδυάσει με τις stars του Hollywood καθώς τα beauty icons, όπως η Marilyn Monroe και η Marlene Dietrich, επέλεγαν αυτή τη φωτεινή απόχρωση για να φωτίσουν τα άκρα τους.

Αν νομίζεις ότι το κόκκινο βερνίκι δεν σου πηγαίνει, κάνεις μεγάλο λάθος. Το κόκκινο χρώμα έχει δεκάδες αποχρώσεις, άλλες πιο σκούρες και άλλες πιο ανοιχτές, ιδανικές να ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα. Ωστόσο, οι πιο θερμοί και ανοιχτοί τόνοι είναι ιδανικοί για αυτή τη μεταβατική εποχή που διανύουμε, καθώς δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το μαύρισμα.

Δηλαδή, αν θες ένα χρώμα που θα παρατείνει περισσότερο τη μαυρισμένη όψη της επιδερμίδας μου, τότε το κόκκινο βερνίκι είναι αυτό που -ίσως- ψάχνεις. Η Zendaya, βρήκε την τέλεια κοραλοκόκκινη απόχρωση για το μανικιούρ της! Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε ένα φωτεινό κόκκινο manicure με τετραγωνισμένες άκρες που κολάκευε ακόμα περισσότερο τη χρυσαφένια επιδερμίδα της.

Αν αναρωτιέσαι πώς θα την υιοθετήσεις κι εσύ... Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά κόκκινα βερνίκια που θα φωτίσουν τα άκρα σου και θα κολακεύσουν το μαύρισμά σου. Ρίξε μία ματιά...

Τα καλύτερα κόκκινα βερνίκια που θα κολακεύσουν την επιδερμίδα σου:

O.P.I, NAIL LACQUER BIG APPLE RED

CHANEL, RED NAILS LE VERNIS LONG-LASTING COLOURE AND SHINE

KIKO MILANO, NEW POWER PRO NAIL LACQUER 11

ALUSTRE, DIAMOND-INFUSED GLOSSY NAIL POLISH 715 RED COOL SCARLET

ESSIE, RED COLOR 59 APERITIF

Demure makeup: Πώς θα πετύχεις το Νο1 μακιγιάζ του TikTok που επιλέγει ως και η Khloé Kardashian

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης