Demure makeup: Πώς θα πετύχεις το Νο1 μακιγιάζ του TikTok που επιλέγει ως και η Khloé Kardashian

Ευαγγελία Αλπίδου

Είναι ένα neutral μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις το πρωί στο γραφείο, στο meeting, στις απογευματινές σου βόλτες, ακόμα και στις night out εμφανίσεις. 

Νέα σεζόν, νέα trends! Ως beauty lovers παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τάσεις που έρχονται και παρέρχονται στο χώρο της ομορφιάς. Μερικές από αυτές που έχουμε ξεχωρίσει, τις μάθαμε από το αγαπημένο μας beauty icon, Hailey Bieber, η οποία μέσα από τα social media της μοιράζεται με τους followers της τα πιο ευφάνταστα beauty tips. Το strawberry makeup με τα ροδαλά ζυγωματικά και το latte makeup με τις σοκολατί αποχρώσεις είναι από τα πιο δημοφιλή trends που κυριάρχησαν παντού αυτή τη χρονιά.

Και μιας και μιλάμε για τάσεις… Ένα νέο, fresh trend έρχεται να προστεθεί στον κόσμο του μακιγιάζ. Ένα makeup trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο TikTok με ολοένα και περισσότερες makeup experts και celebrities να το δοκιμάζουν στις εμφανίσεις τους, ακούει στο όνομα Demure makeup. Το Demure makeup είναι η τάση στο μακιγιάζ που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Demure, σημαίνει σεμνό. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι γήινες αποχρώσεις και οι ελαφριές υφές.

Ορός με Βιταμίνη C: Το προϊόν που χρειάζεται η επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

Είναι ένα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις το πρωί στο γραφείο, στο meeting, στις απογευματινές σου βόλτες, ακόμα και στις night out εμφανίσεις.

Τα βήματα που ακολουθείς για να το πετύχεις, είναι τα εξής:

  • Ένα ελαφρύ foundation ή concealer για τη βάση
  • Υγρό blush για ροδαλά ζυγωματικά
  • Μία brow mascara για περιποιημένα φρύδια
  • Ένα lip oil για φυσικά ροζ χείλη
  • Eyeliner ή απαλό μαύρο μολύβι για ένα διακριτικό cat eye look
  • Mascara

Είναι ένα μίνιμαλ και απαλό μακιγιάζ το οποίο ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε περίσταση. Το «demure» ή «very demure» δεν είναι μόνο ένα trend, αλλά μία ολόκληρη φιλοσοφία καθώς το μακιγιάζ είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει μία εμφάνιση να φαίνεται «ακριβή».

447677943_18446805118060366_6783220498426845485_n.jpg

@ash_kholm

Editor's tip: Πρόσθεσε το bronzer ή το blush επάνω στα ζυγωματικά κοντά στους κροτάφους. Το blush σε εκείνο το σημείο θα δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο βλέμμα και θα σου χαρίσει ένα ηλιοκαμένο εφέ.

Το Demure makeup, έχει γίνει η νέα «εμμονή» των makeup experts και όχι μόνο. Για να καταλάβεις, η Khloé Kardashian είναι μία από τις celebrities που το υιοθέτησε σε μία από τις glam εμφανίσεις της. Η διάσημη makeup artist της Khloé, Ash K Holm, δημιούργησε ένα φυσικό μακιγιάζ με γήινες αποχρώσεις, τόσο στο βλέμμα όσο και στα χείλη της που μπορεί να σταθεί παντού. Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Δες πώς η φράουλα και η φλούδα του πορτοκαλιού μπορούν να σου χαρίσουν φυσικά, λευκά δόντια