Τα 3 μεγαλύτερα makeup trends για το χειμώνα του 2024 - Οι καφέ αποχρώσεις είναι η huge τάση

Ευαγγελία Αλπίδου

To καφέ, το καραμελέ, το bronze, αλλά και οι πιο σκούρες καφέ αποχρώσεις που μοιάζουν με τον αγαπημένο ρόφημα «espresso» έρχονται να χαρίσουν μία ζεστασιά στην επιδερμίδα του προσώπου και να γίνουν ένα με τα πουλόβερ της νέας σεζόν.

Βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που αρχίζουμε σιγά-σιγά να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο μακιγιάζ την επόμενη σεζόν. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις έρχονται να πάρουν τη θέση των παστέλ χρωμάτων και να γίνουν ένα με τα cozy outfits και τα turtleneck tops του φθινοπώρου.

Τα ροδαλά ζυγωματικά που χαρίζουν μία νεανική και sunkissed όψη στην επιδερμίδα του προσώπου συνεχίζουν να είναι στα top trending, παρατείνοντας λίγο ακόμα το καλοκαίρι. Τα bold χείλη σε κόκκινες, black cherry και φούξια αποχρώσεις γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο μακιγιάζ, ενώ οι καφέ τόνοι έχουν την τιμητική τους κάθε χρόνο μέσα από εκρηκτικά smokey eyes και ζουμερά σαρκώδη χείλη.

Μέσα από τα social media οι beauty lovers έχουν ήδη ξεχωρίσει τα τρία μεγαλύτερα makeup trends για το χειμώνα του 2024. Πρόκειται για μακιγιάζ που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε ηλικία. Ρίξε μία ματιά παρακάτω και μάθε πρώτη για τα huge makeup trends του φθινοπώρου.

Demure makeup: Πώς θα πετύχεις το Νο1 μακιγιάζ του TikTok που επιλέγει ως και η Khloé Kardashian

Espresso tones

@hungvanngo

Το espresso makeup είναι ιδανικό για χειμώνα-καλοκαίρι. Τον χειμώνα, το καφέ, το καραμελέ, το bronze, αλλά και οι πιο σκούρες καφέ αποχρώσεις που μοιάζουν με τον αγαπημένο ρόφημα «espresso» έρχονται να χαρίσουν μία ζεστασιά στην επιδερμίδα του προσώπου και να γίνουν ένα με τα πουλόβερ της νέας σεζόν.

Soft tones

@lexcarringtonn

Το μυστικό για ένα luxury μακιγιάζ είναι οι απαλές και ελαφριές υφές. Οι natural υφές αναδεικνύουν και κολακεύουν τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ δίνουν την αίσθηση ότι δεν φοράς ίχνος μακιγιάζ. Επίλεξε ένα ελαφρύ foundation, ένα multitasker υγρό ρουζ για χείλη και ζυγωματικά, mascara, lip oil και είσαι έτοιμη. Φυσικά, τα φρύδια δεν τα ξεχνάμε ποτέ!

No mascara with a bold lips

@violette_fr

Τα χείλη είναι εκρηκτικά τη νέα σεζόν! Το δέρμα είναι φυσικό, οι βλεφαρίδες περιποιημένες και τα χείλη ζουμερά και σαρκώδη. Το lip gloss είναι το προϊόν που θα δώσει την ψευδαίσθηση στα χείλη σου ότι είναι ακόμα πιο huge.

Ορός με Βιταμίνη C: Το προϊόν που χρειάζεται η επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης