Η Αριάδνη από τη Γη της ελιάς έκανε το καφέ smokey eyes που ταιριάζει με κάθε outfit

Το καφέ smokey eyes χαρίζει ένα πιο smooth αποτέλεσμα από το κλασικό μαύρο και το κάνει ιδανικό να μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ σε οποιαδήποτε περίσταση.

Η Ειρήνη Τάσσου είναι η ηθοποιός που υποδύεται την Αριάδνη από τη Γη της ελιάς. Η νεαρή ηθοποιός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική όσο και για την φρέσκια ομορφιάς της.

Η Ειρήνη, είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες τόσο με την ίδια όσο και με προσωπικές στιγμές μαζί με τους φίλους της. Αυτό που ξεχωρίσαμε αμέσως στη νεαρή ηθοποιό είναι τα σοκολατί μακριά μαλλιά της που σε συνδυασμό με τη σταρένια επιδερμίδα και τα εκφραστικά της μάτια δημιουργούν κάτι μοναδικό.

Πριν λίγες ημέρες, η Αριάδνη από τη Γη της ελιάς ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα εκρηκτικό καφέ smokey eye look και με πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά επάνω, δημιουργώντας έναν επιμελώς ατημέλητο χτένισμα. Οι καφέ αποχρώσεις είναι huge τάση αυτή τη σεζόν καθώς έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν το ίδιο τέλεια σε ξανθιές, μελαχρινές και καστανές.

Πιο ξανθιά από ποτέ η Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Βενετίας - Αυτό είναι το must χρώμα του φθινοπώρου

Το καφέ smokey eye look είναι το «νέο μαύρο!»

455310630_491056283646118_8379428387179685489_n.jpg

@irenetassou

Επιπλέον, το καφέ smokey eyes χαρίζει ένα πιο smooth αποτέλεσμα από το κλασικό μαύρο και το κάνει ιδανικό να μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ σε οποιαδήποτε περίσταση. Για να πετύχεις ένα εκρηκτικό smokey eye look θα χρειαστείς τα εξής προϊόντα:

  • Μία παλέτα με καφέ σκιές
  • Ένα καφέ μολύβι & ένα μαύρο μολύβι
  • Μία καφέ mascara (προαιρετικά), αλλιώς χρησιμοποίησε την κλασική μαύρη
  • Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις μαύρο eyeliner

Επίλεξε τις πιο ανοιχτές μπεζ, ουδέτερες αποχρώσεις για τη μέση και την εσωτερική γωνία του ματιού και τις πιο σκούρες τοποθέτησέ τες όσο βγαίνεις με το πινέλο προς τα έξω. Εφάρμοσε ένα μαύρο ή καφέ μολύβι στο κάτω κινητό βλέφαρο «σβήνοντας» με λίγη σκιά και για ένα πιο έντονο cat eye look εφάρμοσε ένα μαύρο eyeliner και ολοκλήρωσε με μία μαύρη ή καφέ mascara. Αναλόγως το πόσο έντονο και άγριο θες να είναι το μακιγιάζ σου επίλεξε τα αντίστοιχα μαύρα ή καφέ προϊόντα. Good luck Queen!

Οι πιο λαχταριστές κρέμες σώματος με άρωμα mango για να παρατείνεις λίγο ακόμα το καλοκαίρι