Όλοι μιλούν για τους Clooney και Brad Pitt: Τα hair looks από τον hair expert Δημήτρη Γιαννέτο

Ευαγγελία Αλπίδου
Όλοι μιλούν για τους Clooney και  Brad Pitt: Τα hair looks από τον hair expert Δημήτρη Γιαννέτο

(Photo by Annalisa Ranzoni/Getty Images)

Επίσης το beauty look της Amal Clooney ήταν μία από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν περισσότερο.

Το 81ο Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζει, με νέες ταινίες και τους μεγαλύτερους stars να καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλον στην ιταλική πόλη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί.

Τις προηγούμενες μέρες είδαμε στο red carpet την Angelina Jolie με κατακόκκινα χείλη και ένα eartly outfit της σχεδιάστριας Tamara Ralph, την Úrsula Corberó με ένα κατακόκκινο φόρεμα Bottega Veneta και την Cate Blanchett με ένα στράπλες φόρεμα της Armani Privé να κλέβουν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού και να αφήνουν τη δική τους ιστορία στο κόκκινο χαλί.

Μία από τις εμφανίσεις που ανυπομονούσαμε να δούμε, ήταν η εμφάνιση της Amal Clooney, η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της George Clooney με ένα banana yellow φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Versace. Το παστέλ κίτρινο φόρεμα τόνιζε ακόμα περισσότερο τη χρυσαφένια επιδερμίδα της και έδενε τέλεια με το bronze makeup look και τις καραμελένιες ανταύγειες των μαλλιών της, που αγκάλιαζαν τους ώμους της.

Jenna Ortega: Δες πώς θα αντιγράψεις το bronze makeup που επέλεξε στο κόκκινο χαλί

(Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Το χτένισμα της Amal Clooney, όπως και του συζύγου της George Clooney το επιμελήθηκε ο αγαπημένος Έλληνας hair expert, Δημήτρης Γιαννέτος. Τα μαλλιά της Amal, είχαν μία σοκολατένια απόχρωση με χρυσές, μελί και μπεζ ανταύγειες που κολάκευαν τέλεια τη sunkissed επιδερμίδα της. Ο Γιαννέτος, επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω με χωρίστρα στο πλάι και ελαφρώς κυματιστές άκρες που έδιναν extra volume στο συνολικό χτένισμα της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Amal Clooney «αφήνεται» στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου. Ο Δημήτρης κάνει καριέρα στην Αμερική και έχει συνεργαστεί με τα πιο huge ονόματα παγκοσμίως, η Kourtney Kardashian, η Megan Fox και η Camila Cabello είναι μερικές από τις celebrities στην A-list του.

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Micro αφέλειες και φλογερά χείλη οι τάσεις που ξεχώρισαν στο red carpet

Celebrity Sightings - Day 5 - The 81st Venice International Film Festival

(Photo by JB Lacroix/FilmMagic)

Μαζί με τον George Clooney παρευρέθηκε στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας και ο γοητευτικός Brad Pitt, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Ines de Ramon. Ο Brad Pitt επέλεξε ένα total black κουστούμι, φέρνοντας έναν πιο επίσημο αέρα στο κόκκινο χαλί. Τα μαλλιά του Brad Pitt ήταν επιμελώς ατημέλητα με έντονες «μύτες» χαρίζοντας στην εμφάνιση έναν πιο cool χαρακτήρα.

(Photo by Annalisa Ranzoni/Getty Images)

Πίσω από το hair look του Brad Pitt κρύβεται ο hair expert, Δημήτρης Διαννέτος. Αυτή τη στιγμή, ο Δημήτρης βρίσκεται στη Βενετία και ήδη ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τα hair looks των μεγάλων stars της οθόνης. Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλο το υλικό που έχει μοιραστεί ο Έλληνας hair expert με τους followers του στα social media. Ρίξε μία ματιά...

Πιο ξανθιά από ποτέ η Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Βενετίας - Αυτό είναι το must χρώμα του φθινοπώρου