Τα updos των 90s είναι το must χτένισμα για την επιστροφή στο γραφείο

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν θέλεις τα updos σου να έχουν επιτυχία και να είναι εντυπωσιακά, χρησιμοποίησε στο λούσιμο conditioner, ώστε τα μαλλιά να είναι βαθιά ενυδατωμένα, αλλά και shine sprays ή λάδι μαλλιών όταν ολοκληρώνεις το χτένισμα, ώστε η τρίχα σου να λάμπει.

Αν γεννήθηκες στα 90s τότε σίγουρα θυμάσαι τις Pop Stars και τα super models εκείνης της δεκαετίας. Όπως θα θυμάσαι και την αγαπημένη Britney Spears που ήταν στα top trends τότε. Όλες οι stars εκείνης της εποχής είχαν ένα δικό τους μοναδικό στιλ, τόσο στο ντύσιμο, όσο και στα μαλλιά. Και εδώ θα σταθούμε σήμερα!

Τα 00s girls έκαναν τα πιο ιδιαίτερα χτενίσματα. Tiny πλεξουδάκια, bubble αλογοουρές, buns στα μαλλιά και ψηλά updos. Και μάντεψε… Όλα αυτά έχουν επιστρέψει χαρίζοντας στην εμφάνιση τον πιο cool-vintage αέρα.

Τα updos είναι τα πιο εύκολα hairstyles που γίνονται σε χρόνο ρεκόρ. Γι' αυτό είναι η τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσεις τα office looks σου το πρωί στο γραφείο. Είναι κομψά, διαχρονικά και ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση και στιλ. Αν θες μία πιο glam πινελιά, μπορείς να τα στολίσεις με σατέν φιόγκους και στρας και να δημιουργήσεις ultra chic κότσους ιδανικούς για τους γάμους και τα events της σεζόν.

Τώρα που γύρισες από τις διακοπές κάνε το μαύρισμα να κρατήσει περισσότερο

https://www.instagram.com/p/B5TqdWCB0Sp/

Μπορεί τα λεπτά φρύδια από τα 90s να ανήκουν στο παρελθόν, αλλά όσον αφορά τα μαλλιά εκείνης της δεκαετίας έχουν επιστρέψει δυναμικά! Αμέτρητες διασημότητες όπως Cindy Crawford, Gwyneth Paltrow και Jennifer Aniston επέλεγαν ξανά και ξανά iconic κότσους και απογείωναν τις εμφανίσεις τους.

Editor's tips: Αν θέλεις τα updos σου να έχουν επιτυχία και να είναι εντυπωσιακά, χρησιμοποίησε στο λούσιμο conditioner, ώστε τα μαλλιά να είναι βαθιά ενυδατωμένα, αλλά και shine sprays ή λάδι μαλλιών όταν ολοκληρώνεις το χτένισμα, ώστε η τρίχα σου να λάμπει.

Στυλιζαρισμένοι κότσοι, αλλά και επιμελώς ατημέλητα buns με χαλαρές τούφες που πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο είναι τα must-try hairstyles της χρονιάς.

Το «Terracopper» είναι το γλυκό χρώμα που θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας το φθινόπωρο

Cindy Crawford

Cindy Crawford, 1993. (Photo by Rose Hartman/Archive Photos/Getty Images)

Χαλαρές curly τούφες να αγκαλιάζουν το μέτωπο και τα ζυγωματικά.

Celebrities Attend The New York Premiere Of Emma

Gwyneth Paltrow (Photo by Evan Agostini/Liaison)

Χωρίστρα στη μέση και silky εφέ.

The 51st Annual Emmy Awards - Arrivals

Lucy Liu (Photo by SGranitz/WireImage)

Sleek bun με χωρίστρα στο πλάι.

Editor’s Choice: Οι καλύτερες υφασμάτινες μάσκες με Βιταμίνη C για ευαίσθητες επιδερμίδες