Δανάη Μπάρκα: Η ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της -Τα έκοψε κοντό καρέ και τα έβαψε caramel blonde

Ευαγγελία Αλπίδου

Το caramel blonde είναι μία από τις hot αποχρώσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου. Eχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε μήκος μαλλιών.

Το κοντό καρέ έχει «ανακηρυχθεί» από τους hair experts, ως το πιο δημοφιλές κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και στιλ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δεκάδες παραλλαγές... με τις άκρες του να είναι straight, μέχρι το πιγούνι με αφέλειες ή χωρίς.

Και ενώ έχουμε δει πολλές celebrities να «υποκύπτουν» στη γοητεία του bob cut, μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται να προστεθεί στην λίστα... Φυσικά και αναφερόμαστε στη Δανάη Μπάρκα!

Η Δανάη, για άλλη μια φορά έρχεται να μας αποδείξει ότι δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της. -Όλες θυμόμαστε τα ράστα μαλλιά που είχε επιλέξει στο look της το προηγούμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτή τη φορά με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν «Πάμε Δανάη» στο πλατό του MEGA, η Δανάη αποφάσισε να κάνει ένα refresh στο κούρεμά της.

Έχεις σπαστά μαλλιά; Αυτά είναι τα κουρέματα που θα αναδείξουν το σχήμα του προσώπου σου

Το κοντό καρέ και η νέα καραμελένια απόχρωση

Τα μαλλιά της Δανάης φτάνουν πλέον μέχρι το πιγούνι. Το νέο bob cut κολακεύει και αγκαλιάζει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Εκτός από το μήκος τους, η Δανάη φρέσκαρε και το χρώμα τους, υιοθετώντας μία πιο ζεστή, μελί απόχρωση που γλυκαίνει και τονίζει ακόμα περισσότερο τη χρυσαφένια επιδερμίδα της.

@danai_barka

Το caramel blonde, είναι μία από τις hot αποχρώσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου. Έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε μήκος μαλλιών. Γι' αυτό αν ψάχνεις ένα refresh στα μαλλιά σου αυτή την εποχή, -ίσως- το caramel blonde της Δανάης να είναι το χρώμα που ψάχνεις.

Τώρα που γύρισες από τις διακοπές κάνε το μαύρισμα να κρατήσει περισσότερο

Η Δανάη έχει κόψει ξανά τα μαλλιά της κοντά

Η Δανάη φαίνεται ότι είναι λάτρης του bob cut καθώς την έχουμε δει να το επιλέγει ξανά στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγους μήνες εμφανίστηκε σε γάμο φίλων της με ένα σοκολατένιο κοντό καρέ. Για να ολοκληρώσει το look της, δημιούργησε ένα wet look με χωρίστρα στο πλάι και έξτρα volume.

Το ποστ που ανέβασε η Δανάη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ανατρεπτική αλλαγή των μαλλιών της, συγκέντρωσε αμέσως τα πιο όμορφα και κολακευτικά σχόλια. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα κορυφαία, ρίξε μία ματιά:

Το «Terracopper» είναι το γλυκό χρώμα που θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας το φθινόπωρο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης