Θες εύκολα & stylish all day χτενίσματα; 8 hairstyles που επιλέγουν τώρα τα Scandi girls

Ευαγγελία Αλπίδου

Κλάμερ, κορδέλες και XL scrunchies έρχονται να απογειώσουν τα fall outfits σου. 

Μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές τα μαλλιά σου θέλουν θρέψη και φροντίδα. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από τις ενυδατικές μάσκες που πρέπει να ενσωματώσεις στη haircare routine σου, πρέπει να αφήσεις -τουλάχιστον για λίγο καιρό- στην άκρη τα θερμαντικά εργαλεία styling.

Τα Scandi girls, μέσα από τα social media χαρίζουν απερίοριστη έμπνευση με χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου και να απογειώσεις την εμφάνισή σου σε χρόνο ρεκόρ. Το μόνο που θα χρειαστεί, εσύ να κάνεις, είναι να «επιστρατεύσεις» όλα τα hair accessories που έχεις στο κομοδίνο σου. Δηλαδή, κλάμερ, clips, XL scrunchies και sporty κορδέλες θα σε βοηθήσουν να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να τα προσαρμόσεις σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, ακόμα και στο κοντό bob cut. Είσαι έτοιμη;

Demure makeup: Primer, υγρό ρουζ και 5 ακόμα items για να πετύχεις το φθινοπωρινό makeup του TikTok

Claw twist

@annasarlvit

Το hero piece των 90s έρχεται να απογειώσει τα all day χτενίσματά. Πιάσε τα μαλλιά σου έναν χαμηλό κότσο και σταθεροποίησέ τα με ένα κλάμερ. Voila! Έχεις δημιουργήσει σε χρόνο ρεκόρ το πιο iconic hairstyle των 90s.

Low bun

@annabelrosendahl

Ο κότσος είναι από τα πιο εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις το πρωί στο γραφείο και να σε συντροφεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας. Δημιούργησε ένα sleek εφέ, χρησιμοποιώντας ένα hair oil και θα έχεις το πιο chic hairstyle.

XL scrunchies

@deborabrosa

Για να πας ένα level up τον κλασικό κότσο σου, πρόσθεσε ένα XL scrunchies το οποίο θα είναι matchy-matchy με τα outfits σου. Για να δείχνει το look σου περιποιημένο, θα χρειαστεί, να χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω, πιάνοντάς τα ένα χαμηλό bun. Τόσο απλό!

Μεταξωτό μαντήλι

@hoskelsa

Το μεταξωτό μαντήλι συνεχίζει να είναι αρκετά δημοφιλή στα χτενίσματα των Scandi girls. Εκτός από τους πόντους που χαρίζει στο styling, λειτουργεί σαν καμουφλάζ για τις bad hair days.

Slide clips

@emilisindlev

Τα slide clips που χρησιμοποιούσαμε όταν είμασταν μικρές έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Cute, πολύχρωμα τσιμπιδάκια με glitters ή χωρίς, δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνιση και βοηθούν στο να μην μπαίνουν οι τούφες μπροστά στο πρόσωπο.

Πλεξούδες

@polliani

Η κλασική γαλλική πλεξούδα δείχνει πάντα περιποιημένη και κομψή. Μέσα σε λίγα λεπτά έχεις ένα ultra κομψό χτένισμα. Αν έχεις κοντά μαλλιά, επίλεξε να χωρίσεις τα μαλλιά σου στη μέση και να δημιουργήσεις δύο μικρές πλεξούδες αντί για μία. Go for it Queen!

Κορδέλες

@emilisindlev

Οι sporty κορδέλες εκτός από την coolness και athleisure αισθητική που χαρίζουν στην εμφάνιση, τιθασεύουν τις τρίχες μπροστά από το πρόσωπο. Είναι το must have item που αξίζει να έχεις στο boudoir σου!

Bubble ponytail

@marenschia

Τέλος, αντί για την κλασική αλογοουρά επίλεξε να δημιουργήσεις επάνω της μικρά bubble. Voila! Η bubble ponytail θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται στιλιζαρισμένα όλη την ώρα.

Extra tip: Επίλεξε διάφανα λαστιχάκια, ώστε να μη φαίνονται και να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό το bubble ponytail.

Έχεις σπαστά μαλλιά; Αυτά είναι τα κουρέματα που θα αναδείξουν το σχήμα του προσώπου σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης