Honey blonde, balayage και άλλα τρεις αποχρώσεις στα μαλλιά δείχνουν πάντα κομψές και «ακριβές»

Ευαγγελία Αλπίδου

@sabinasocol

Αν είσαι ξανθιά θα θελήσεις να γίνεις brunette! Αν είσαι καστανή θα «φλερτάρεις» με τις ξανθές αποχρώσεις και το spicy κόκκινο.

Ο Σεπτέμβριος, είναι ο μήνας που μας εμπνέει να κάνουμε μία αλλαγή στην εμφάνισή μας. Και όταν μιλάμε για αλλαγές, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα refresh στο χρώμα των μαλλιών.

Το χρώμα των μαλλιών μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ψυχολογία μας. Είναι εκείνο που –αν πετύχει- μας κάνει να αισθανόμαστε τουλάχιστον θεές γεμάτες αυτοπεποίθηση και που… αν δεν πετύχει, μας κάνει να θέλουμε να «κρυφτούμε» μέχρι να το διορθώσει ο hair colourist.

Επειδή, λοιπόν, παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και στην εμφάνισή μας, δύσκολα ξεφεύγουμε από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Έλα όμως που με την αλλαγή των εποχών μας πιάνει αυτή η έντονη επιθυμία, να πειραματιστούμε με τα μαλλιά μας... Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μερικά χρώματα μαλλιών που είναι κομψά, διαχρονικά και δείχνουν στα μαλλιά πάντα «ακριβά».

Θες εύκολα & stylish all day χτενίσματα; 8 hairstyles που επιλέγουν τώρα τα Scandi girls

Αν είσαι ξανθιά θα θελήσεις να γίνεις brunette! Αν είσαι καστανή θα «φλερτάρεις» με τις ξανθές αποχρώσεις και το spicy κόκκινο.

Τα παρακάτω χρώματα μαλλιών ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε κούρεμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το πάρεις απόφαση! Μήπως είναι ώρα για αλλαγή;

Honey blonde

@sabinasocol

Ένα θερμό ξανθό που θυμίζει το χρυσαφένιο χρώμα που έχει το μέλι. Ανάμεσα από τα μαλλιά ξεπηδούν πλατινέ ανταύγειες που ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

California brunette

@tylynnnguyen

Αν είσαι καστανή δεν χρειάζεται να αλλάξεις χρώμα μαλλιών. Οι σοκολατένιες αποχρώσεις είναι πάντα must. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις έναν πιο σκούρο ή ανοιχτό τόνο και να χαρίσεις έξτρα λάμψη στα μαλλιά σου.

Balayage

@rosiehw

Φυσικά, ξανοίγματα θα φωτίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και θα δώσουν διάσταση και ένταση στο μήκος των μαλλιών σου.

Έχεις σπαστά μαλλιά; Αυτά είναι τα κουρέματα που θα αναδείξουν το σχήμα του προσώπου σου

Copper

@sydney_sweeney

Αν θες να φωτίσεις τα μαλλιά σου το spicy red είναι ιδανική επιλογή. Πρόσθεσε κόκκινες ανταύγειες που θυμίζουν το χρώμα της κανέλλας και απογείωσε το look σου.

Dark blonde

@jlo

Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και καστανές γυναίκες. Το bronde είναι μία απόχρωση που «μπλέκονται» μεταξύ τους καστανές και ξανθές ανταύγειες και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος.

3 λάθη που κάνεις με τη body lotion και συνεχίζεις να έχεις ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης