Short hair don't care! Η Φαίη Σκορδά με τα πιο κοντά μαλλιά που είχε ποτέ

Ευαγγελία Αλπίδου

@fayskorda

Η Φαίη «υπέκυψε» στη γοητεία του bob cut, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η νέα της εκπομπή στο πλατό του MEGA.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει δυναμικά η νέα σεζόν είναι με ένα refresh στην εμφάνισή μας. Και όταν μιλάμε για αλλαγές εμείς οι γυναίκες, αναφερόμαστε πάντα στα μαλλιά μας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Φαίη Σκορδά, επέλεξε το πιο ανατρεπτικό look για το νέο της ξεκίνημά στην πρωινή ζώνη του MEGA. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η Φαίη «αποχαιρέτησε» τα μακριά μαλλιά της και υπέκυψε στη γοητεία του bob cut.

Η Φαίη Σκορδά θα πει «Buongiorno» με δύο σημαντικές αλλαγές και έναν νέο έρωτα στη ζωή της

Το bob cut είναι το πιο διαχρονικό και κομψό κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Τα μαλλιά της πλέον κυμαίνονται από το ύψος των ώμων μέχρι το πιγούνι με τις άκρες να αγκαλιάζουν τις γωνίες του προσώπου, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της. Η αλήθεια είναι πως πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στο teaser της νέας της εκπομπής η Φαίη εμφανίστηκε με ένα νέο look, με το μήκος των μαλλιών να φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους.

Δες το teaser, της νέας εκπομπής «Buongiorno» του MEGA, με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά:

Το νέο φρεσκάρισμα στο μήκος των μαλλιών της

Απ' ότι φαίνεται η Φαίη έχει αγαπήσει το κοντά μαλλιά! Και αυτό το καταλαβαίνουμε από το φρεσκάρισμα που έκανε ξανά στα μαλλιά της, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η νέα της εκπομπή στο πλατό του MEGA. Η Φαίη, φαίνεται πως «υπέκυψε» στη γοητεία του bob cut!

Το bob cut είναι το must-try κούρεμα των τελευταίων χρόνων καθώς ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, ενώ επίσης, χαρίζει στιλ σε κάθε εμφάνιση. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλο και περισσότερες celebrities, όπως η Lily Collins (η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris) και η Kourtney Kardashian, έχουν υιοθετήσει στην εμφάνισή τους το bob cut... Μία από αυτές πλέον είναι και η αγαπημένη Φαίη Σκορδά!

Η Φαίη Σκορδά, ανέβασε post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νέο φρεσκάρισμα στο μήκος των μαλλιών της. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες την ανατρεπτική αλλαγή...

Flipped bob: Το κοντό καρέ από τα 60s είναι το κούρεμα που επιλέγουν τώρα οι stars

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης