Tο anti-mascara trend είναι το μυστικό για μαυρισμένη επιδερμίδα και το φθινόπωρο

Ευαγγελία Αλπίδου
Tο anti-mascara trend είναι το μυστικό για μαυρισμένη επιδερμίδα και το φθινόπωρο

@camilamorrone

Το μακιγιάζ του φθινοπώρου θέλει τις βλεφαρίδες άβαφες και φυσικές.

Και εκεί που κατάφερες να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα, ξαφνικά... σιγά-σιγά εξαφανίζεται! Αυτή η ηλιοκαμένη όψη που είχε η επιδερμίδα σου τους προηγούμενους μήνες αρχίζει και σε εγκαταλείπει...

Μην ανησυχείς! Οι beauty lovers στο TikTok βρήκαν τη λύση. Το trick για να δείχνεις ηλιοκαμένη στο πρόσωπο και το φθινόπωρο είναι το anti-mascara trend. Το μακιγιάζ του φθινοπώρου θέλει τις βλεφαρίδες άβαφες και φυσικές. Στο συγκεκριμένο makeup trend ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι τα ροζ ζυγωματικά και τα κατακόκκινα ζουμερά χείλη.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο cat eye look για όλες τις ώρες μόνο με μία καφέ σκιά!

Τι είναι το νέο no mascara trend;

https://www.instagram.com/p/C5jQMQoNJVe/

Μπορεί η mascara να θεωρείται το Νο1 προϊόν για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, όπως για παράδειγμα στα beauty looks στο red carpet, ωστόσο, οι beauty lovers θεωρούν ότι δεν είναι αυτό το θεμελιώδες προϊόν στο μακιγιάζ. Αντιθέτως, θεωρούν ότι η μη χρήση της mascara δημιουργεί ένα πιο smoothy αποτέλεσμα που φέρνει την τέλεια ισορροπία στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Με το no mascara trend τα ροδαλά ζυγωματικά τονίζονται ακόμα περισσότερο δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι τα «άγγιξαν» οι ακτίνες του ήλιου. Αυτό το trick κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται μαυρισμένη και το φθινόπωρο. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και αναδεικνύει τέλεια κάθε τόνο δέρματος. Προσοχή! Για να πετύχεις ένα λαμπερό, υγιές αποτέλεσμα, πρέπει η βάση σου να είναι σωστά ενυδατωμένη. Δώσε έμφαση, λοιπόν, στη skincare routine και επίλεξε foundation ή concealer με ελαφριά υφή.

Demure makeup: Primer, υγρό ρουζ και 5 ακόμα items για να πετύχεις το φθινοπωρινό makeup του TikTok

Editor's tips: Χρησιμοποίησε ένα brow gel και τόνισε τα φρύδια σου με φορά προς τα πάνω. Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου που θα τονίσουν και θα αναδείξουν το βλέμμα σου.

no-mascara-makeup2.jpg

@rosalia.vt

Ωστόσο, αν οι βλεφαρίδες σου δεν είναι από μόνες τους αρκετά έντονες και πυκνές, μπορείς να εφαρμόσεις μία διάφανη mascara και να δημιουργήσεις ένα ανοδικό εφέ στο βλέμμα σου.

Πολλές celebrities όπως η Kylie Jenner και η νεαρή τραγουδίστρια Rosalìa, επιλέγουν το no mascara trend στην καθημερινότητά τους με αποτέλεσμα να αποπνέει η επιδερμίδα τους ένα ultra natural και ηλιοκαμένο αποτέλεσμα που κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Αν, λοιπόν, θες ένα μακιγιάζ για όλες τις ώρες της ημέρας, το no mascara trend είναι το ιδανικό για εσένα! Μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις;

Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω TikTok video:

3 tips για σαρκώδη χείλη σε χρόνο ρεκόρ - Η παγοθεραπεία είναι ένα από αυτά!