Italian girl makeup: Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Monica Bellucci - Θα χρειαστείς καφέ σκιές!

Ευαγγελία Αλπίδου
Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Είναι διακριτικό, ευέλικτο και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να δείχνει άγριο και υπερβολικό.

Δεν προλαβαίνουμε να αναλύσουμε ένα trend και τσουπ... Οι beauty lovers του TikTok μας συστήνουν νέο! Το «Italian girl makeup» είναι το νέο trend που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα social media.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι εμπνευσμένο από την Monica Bellucci. Η Monica Bellucci, είναι γνωστή για την εκθαμβωτική ομορφιά και το ταλέντο της στην υποκριτική. Η Ιταλίδα ηθοποιός έχει χαρακτηριστεί ως την πιο γοητευτική και σέξι γυναίκα του κόσμου. Η ομορφιά της είναι διαχρονική και αυτός είναι ένας από του λόγους που το μακιγιάζ της έχει γίνει super trend στο TikTok.

Το Italian girl makeup ξεχωρίζει για την ελαφριά, λαμπερή βάση και για το εκρηκτικό eye look. Οι καφέ αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στα μάτια, δημιουργώντας ένα απαλό, ζεστό και φυσικό smokey eyes. Πώς θα πετύχεις το νέο makeup trend; Χρησιμοποίησε μία μπεζ απόχρωση στη μέση του κινητού βλεφάρου και μία πιο σκούρα στην εξωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια, τοποθέτησε ένα μαλακό μαύρο μολύβι ματιών επάνω ακριβώς στο σημείο που εφαρμόζεις τη γραμμή του eyeliner και κάνε blending με ένα πινέλο ματιών.

Το μολύβι ματιών σε αντίθεση με το eyeliner χαρίζει ένα πιο φυσικό και απαλό αποτέλεσμα, ενώ επίσης, είναι πανεύκολο στην εφαρμογή και μπορεί να διορθωθεί σε χρόνο ρεκόρ χωρίς να μουτζουρωθεί.

Για τα χείλη και τα ζυγωματικά επίλεξε ροδακινί αποχρώσεις που φωτίζουν και ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος.

https://www.tiktok.com/@kianadalleave/video/7397516069314858271

Editor's tips: Τοποθέτησε στα βλέφαρα ένα primer ματιών για να κρατήσεις τη σκιά σταθερή για ώρες.

Το Italian girl makeup ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες. Είναι διακριτικό, ευέλικτο και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να δείχνει άγριο και υπερβολικό.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα must have items που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου, αν θες να δοκιμάσεις το viral makeup trend του TikTok. Ρίξε μία ματιά...

Θες τέλειο σχήμα φρυδιών; Η brow mascara είναι το προϊόν που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης