Emily In Paris: Όλη η ρουτίνα ομορφιάς της Lily Collins -Αυτό είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεται

Ευαγγελία Αλπίδου

@lilyjcollins

Η κρέμα χεριών δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της. Δες παρακάτω γιατί...

Bonjour! Πολλές από εμάς έχουμε «εμμονή» με τις παριζιάνικες περιπέτειες της Emily, γνωστής ως Lily Collins, από τη σειρά «Emily in Paris» στο Netflix. Από τον πρώτο κιόλας κύκλο της σειράς, ξεχωρίσαμε τα παραμυθένια μέρη της γαλλικής πρωτεύουσας, τα fashionable outfits, τους γοητευτικούς άνδρες του Παρισιού, καθώς και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της πρωταγωνίστριας.

Tο anti-mascara trend είναι το μυστικό για μαυρισμένη επιδερμίδα και το φθινόπωρο

Η Emily, είναι λάτρης της clean girl αισθητικής. Της αρέσουν, δηλαδή, οι natural αποχρώσεις που κολακεύουν και αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς όμως να φαίνεται το αποτέλεσμα βαρύ και έντονο. Αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε τόσο μέσα από τη πολυσυζητημένη σειρά του Netflix όσο και μέσα από την καθημερινότητά της. Γι' αυτό, λοιπόν, σκεφτήκαμε να ψάξουμε και να μάθουμε τα πάντα για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η Lily Collins και έχει πάντα αυτή την αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Όλα τα «μυστικά» ομορφιάς της νεαρής ηθοποιού βρίσκονται σε αυτό το άρθρο. Είσαι έτοιμη να τα μάθεις πρώτη;

Όλη η ρουτίνας ομορφιάς της Lily Collins

Η Lily Collin δεν παραλείπει ποτέ το αντηλιακό με SPF

@lilyjcollins

Η Emily εκτίθεται συνεχώς στον καυτό ήλιο της California, γι' αυτό και το αντηλιακό με δείκτη SPF είναι το προϊόν που χρησιμοποιεί πάντα στην καθημερινότητά της. Ο ήλιος είναι πάντα στη θέση του, γι' αυτό ανεξάρτητα από την ηλικία, τις καιρικές συνθήκες και τον τύπο του δέρματος, η επιδερμίδα έχει ανάγκη από φροντίδα και προστασία.

Χρησιμοποιεί συνέχεια κρέμα χεριών

Εκτός από την επιδερμίδα του προσώπου, τα χέρια είναι επίσης, από τις πιο ευαίσθητες και εκτεθειμένες περιοχές. Δηλαδή, είναι επιρρεπείς στη γήρανση και τη φθορά. Γι' αυτό η Lily, χρησιμοποιεί την κρέμα χεριών όλη τη μέρα, μία συνήθεια που υιοθέτησε από τη γιαγιά της. Η νεαρή ηθοποιός λατρεύει τη μυρωδιά του τριαντάφυλλου, γι' αυτό συνήθως επιλέγει κρέμες χεριών με άρωμα ροδόνερου.

Είναι λάτρης του lip balm

Το αγαπημένο προϊόν της Lily Collins είναι το lip balm. Της αρέσει να αισθάνεται τα χείλη σας όλη την ώρα ζουμερά και ενυδατωμένα. Συγκεκριμένα, επιλέγει lip balm με γεύση μέντα καθώς τρελαίνεται για αυτή την καυτερή αίσθηση που έχουν τα χείλη της μετά την εφαρμογή.

Αυτός είναι ο ορός που χρησιμοποιεί

LANCÔME, GENIFIQUE MICROBIOME SERUM ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Το αγαπημένο beauty brand της Emily είναι αναμφισβήτητα η Lancôme. Ο ορός Advanced Génifique Serum από Lancôme είναι το προϊόν που εφαρμόζει σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ. Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και ακτινοβολεί νεανική λάμψη.

Λατρεύει να χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια

Κάθε πρωί και βράδυ, η Emily κάνει απαλό μασάζ στα ζυγωματικά, το λαιμό και το ντεκολτέ με λάδι μέντας. Το άρωμα της μέντας την βοηθάει από το άγχος και το στρες, ενώ επίσης, την ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους. Μασάζ με αιθέρια έλαια επιλέγει επίσης, για την επιδερμίδα του σώματός της καθώς είναι χαλαρωτικό και βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω βήματα χρησιμοποιείς στην daily ρουτίνα ομορφιάς σου; Μετά από τη συνέντευξη που έδωσε η αγαπημένη ηθοποιός στο αμερικανικό site Refinery29, καταφέραμε να μάθουμε τα πάντα για τα «μυστικά» ομορφιάς που ακολουθεί καθημερινά η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Lily Collins.

Italian girl makeup: Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Monica Bellucci - Θα χρειαστείς καφέ σκιές!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης